binance_start_met_betatest_nieuwe_crypto_exchange_in_singapore

Binance start met bètatest nieuwe crypto-exchange in Singapore

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, gaat op 18 september starten met een gesloten bètatest voor een nieuwe crypto-fiat exchange in Singapore.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, kondigde de bètatest aan op een blockchain-evenement in Singapore en meldde het vervolgens op twitter:

Ik heb net uit de doeken gedaan dat wij gaan beginnen met een #Binance Singapore fiat-exchange gesloten bèta-test op 18 september, over 3 dagen. Eerst met alleen participanten op uitnodiging. Spannend!

Advertentie

Aldus de CEO van Binance. Verdere details over de nieuwe exchange of over de bètatest zijn nog onbekend. Tijdens het evenement was ook Tyler Winklevoss, CEO van crypto-exchange Gemini en bekend van het afgekeurde ETF-voorstel, aanwezig.

Binance kondigde vorige maand aan dat het een nieuwe exchange zal starten in Liechtenstein; de Binance LCX. Tevens had Rameau, een bestuurder bij Binance, vorige week laten weten dat het bedrijf zich gaat richten op haar groeiambities in Afrika.

Binance kwam in opspraak toen het bedrijf begin vorige maand beschuldigd werd van listing fees. Een beschuldiging die Changpeng Zhao heeft ontkend. Verder gaf de CEO onlangs aan dat hij het oneens is met de controversiële uitspraak van Buterin die verklaarde dat de crypto-markt geen 1000% groei meer zal meemaken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.634,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.653,36 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.680,28 Kopen
3
3
Bitonic
Reviewed
€5.681,43 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€5.706,69 Kopen
5
5
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.715,63 Kopen
Laatste nieuws