binance_ontkent_beschuldigingen_over_listing_fees

Binance ontkent beschuldigingen over listing fees

2

Binance, momenteel de op een na grootste cryptocurrency exchange in handelsvolume, zou volgens een gelekte e-mail om een ‘listing fee’ hebben gevraagd aan kleinere cryptocurrencies. CEO Changpeng Zhao ontkent deze beschuldigingen.

De discussie op Twitter begon toen Christopher Franko, medeoprichter van Expanse, melding maakte dat Binance 400 BTC (ongeveer $2,5 miljoen) zou vragen voor een listing:

Changpeng Zhao had dit onmiddellijk ontkent en legt uit dat Binance nooit “shitcoins” zou listen, wat zij Binance ook zouden betalen. Het gaat om het project:

Vervolgens voegt Zhao aan zijn uitspraak toe dat de e-mail die Franko ontvangen had een fake of scam moet zijn. Binance zou nooit kosten voor listing in een e-mail zetten zegt de CEO:

Franko antwoordt hier weer op met een screenshot van eventueel bewijs. Franko concludeert in zijn bericht dat Zhao liegt, Binance is gehackt, of de exchange een onbetrouwbare werknemer in dienst heeft:

Toch hoeft dit niet per se bewijs te zijn. Het is namelijk mogelijk om het adres te vervalsen en Franko heeft vooralsnog geen IP-adres doorgegeven waarmee de e-mail vergeleken zou kunnen worden met een andere e-mail van Binance.

Het is moeilijk van buitenaf te zien wie hier de waarheid verdraait en wat echt bewijs is. Hopelijk kan Franko meer bewijs leveren zodat Binance verantwoordelijk gesteld kan worden, mochten de aantijgingen kloppen, maar waarschijnlijk blijft het hierbij.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws