Rico Engelbarts
20/10/2020 13:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/10/2020 13:15

Bitcoin (BTC) exchange Binance sluit plotseling deuren op Jersey, klanten reageren verontwaardigd

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin (BTC) exchange Binance sluit plotseling deuren op Jersey, klanten reageren verontwaardigd

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Ongeveer twee jaar geleden lanceerde de cryptocurrency exchange Binance een locatie in Jersey. Twee jaar verder heeft de CEO van Binance, Changpeng Zhao, via Twitter laten weten dat ze de deuren gaan sluiten.
De timing van de beslissingen om de samenwerking met Digital Jersey te stoppen is wellicht wat ongelukkig gezien ze net in de Jersey Tech Week zitten. Op Twitter liet CZ weten dat de diensten niet meer nodig zijn gezien het feit dat Binance zelf al een goede oplossing gevonden heeft voor de diensten van Digital Jersey.
Gebruikers op Twitter reageerden wat geschokeerd. Een gebruiker sprak CZ aan op Twitter en liet weten dat hij graag van te voren had geweten dat ze de beurs gingen sluiten en of de assets die geparkeerd staan op de beurs automatisch overgezet worden zonder daarvoor extra fee te hoeven betalen.


Een andere gebruiker op Twitter vraagt zich af wat het doel nou eigenlijk was van de Jersey lancering. Hij is ervan overtuigd dat CZ dit alleen maar heeft gedaan om te laten zien waartoe hij in staat is. Over de daadwerkelijk sluiting van de beurs heerst nogal wat onduidelijkheid. Veel gebruikers lieten weten dat ze de verklaring van Binance niet duidelijk vonden waardoor ze niet weten waar ze aan toe zijn en wat er nou precies met de assets gaat gebeuren.


Binance liet weten dat het na 31 oktober niet meer mogelijk is om GBP, EUR en cryptocurrency stortingen te doen. Traden is mogelijk tot 9 november evenals opnames. Na 30 november wordt de beurs officieel gesloten en wordt toegang tot accounts door de beurs geweigerd.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie