Bitcoin (BTC) exchange Binance sluit plotseling deuren op Jersey, klanten reageren verontwaardigd

Ongeveer twee jaar geleden lanceerde de cryptocurrency exchange Binance een locatie in Jersey. Twee jaar verder heeft de CEO van Binance, Changpeng Zhao, via Twitter laten weten dat ze de deuren gaan sluiten.

- Advertentie -

De timing van de beslissingen om de samenwerking met Digital Jersey te stoppen is wellicht wat ongelukkig gezien ze net in de Jersey Tech Week zitten. Op Twitter liet CZ weten dat de diensten niet meer nodig zijn gezien het feit dat Binance zelf al een goede oplossing gevonden heeft voor de diensten van Digital Jersey.

Gebruikers op Twitter reageerden wat geschokeerd. Een gebruiker sprak CZ aan op Twitter en liet weten dat hij graag van te voren had geweten dat ze de beurs gingen sluiten en of de assets die geparkeerd staan op de beurs automatisch overgezet worden zonder daarvoor extra fee te hoeven betalen.

Een andere gebruiker op Twitter vraagt zich af wat het doel nou eigenlijk was van de Jersey lancering. Hij is ervan overtuigd dat CZ dit alleen maar heeft gedaan om te laten zien waartoe hij in staat is. Over de daadwerkelijk sluiting van de beurs heerst nogal wat onduidelijkheid. Veel gebruikers lieten weten dat ze de verklaring van Binance niet duidelijk vonden waardoor ze niet weten waar ze aan toe zijn en wat er nou precies met de assets gaat gebeuren.

- Advertentie -

Binance liet weten dat het na 31 oktober niet meer mogelijk is om GBP, EUR en cryptocurrency stortingen te doen. Traden is mogelijk tot 9 november evenals opnames. Na 30 november wordt de beurs officieel gesloten en wordt toegang tot accounts door de beurs geweigerd.

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.560,80 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.586,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€15.673,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.696,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.854,70 Kopen
Laatste nieuws
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...