Home Nieuws Wallets en Exchanges Bitcoin (BTC) exchange Binance voert grootste update tot nu toe uit

Bitcoin (BTC) exchange Binance voert grootste update tot nu toe uit

- Advertentie -

Cryptocurrency-exchange Binance gebruikers kregen op 26 juni een notificatie over een update van het platform. De update had alleen betrekking tot het spot trading platform en is gisteren voltooid.

Het team van de exchange legde verder uit dat ze een aantal mogelijkheden tijdelijk zouden opschorten, waaronder: opnames, stortingen, spot en margin trading, P2P trading, OTC Portal trading, sparen en het verplaatsen van activa in sub-accounts, margin accounts, futures accounts en fiat wallets.

De geplande update liep 2 uur uit doordat de klus te groot was voor de ontwikkelaars van Binance om af te ronden in de 2 uur die in eerste instantie voor de update werd uitgetrokken. Nadat de update voltooid was gaf Binance CEO, Changpeng Zhao, aan dat dit de grootste update tot nu was. Hij zei dat de update al twee jaar in de maak was en dat het systeem overgezet moest worden naar een nieuwe programmeertaal.

“Dit is de grootste upgrade tot nu toe. We hebben de matching engine overgeschakeld naar een nieuwe programmeertaal (en alle code helemaal opnieuw geschreven, indien nodig). Dat is een zo groot mogelijke upgrade. 2 jaar in de maak, allemaal voor snellere prestaties. Klaar voor de volgende golf… #BUIDL”

Changpeng Zhao gaf aan dat de nieuwe versie van het systeem waarschijnlijk tien keer sneller is in vergelijking met het oude systeem. Daarnaast is er de mogelijkheid voor 100 keer meer volume ten opzichte van de oude matching engine

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.384,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.431,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.440,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.531,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.642,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...