Home Nieuws Wallets en Exchanges Bitcoin (BTC) exchange OKEx focust zich op DeFi en noteert 8 nieuwe...

Bitcoin (BTC) exchange OKEx focust zich op DeFi en noteert 8 nieuwe tokens op zijn platform

OKEx, de in Malta gevestigde cryptocurrency-exchange voor spot en derivaten, richt zijn vizier op DeFi en heeft verschillende tokens toegevoegd. Volgens de CEO, Jay Hao, zal OKEx de groeiende DeFi-trend blijven observeren en daarnaar handelen.

- Advertentie -

De aankondiging stelt dat de exchange zich verder inzet voor de groeiende DeFi-economie, waarna het 8 veelbelovende tokens verwelkomde op de exchange. De activa zijn Band Protocol (BAND), JUST (JST), Ren (REN), Reserve Rights (RSR), Yearn.Finance (YFI), Nexus Mutual (wNXM), YFII.Finance (YFII) en Tellor (TRB).

Door deze 8 tokens te introduceren, heeft OKEx het totale aantal DeFi-coins verhoogd tot 27. Bovendien heeft de exchange “DeFi-categorie” op haar website gecreëerd, waardoor handelaren snel informatie over de DeFi-tokens kunnen vinden.

De notering had voor sommige coins een direct effect op de koers. Yearn.Finance kende de hoogste stijging van 26% tot boven de $19.000, BAND en TRL een stijging van 9%, en NXM met 5%. Ook Reserve Rights kende een sterke stijging van 10%, maar sindsdien heeft de cryptocurrency zijn progressie tenietgedaan.

Hao maakt er overigens geen geheim van dat de exchange bullish is over DeFi en zijn overweldigende belofte als alternatief financieringssysteem. Zo zegt hij dat OKEx ernaar zal blijven streven om het DeFi-ecosysteem verder te ontwikkelen.

“We zijn zeer actief bezig met het ontwikkelen van innovatieve projecten zoals OKEx Oracle en OKChain om het ecosysteem samen uit te bouwen. We kijken ernaar uit om steeds meer baanbrekende projecten te zien.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.416,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.175,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.198,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.208,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.282,00 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...