Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
30/08/2020 06:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/08/2020 06:11

Bitcoin (BTC) exchange OKEx focust zich op DeFi en noteert 8 nieuwe tokens op zijn platform

Nieuws
Bitcoin (BTC) exchange OKEx focust zich DeFi en noteert 8 nieuwe tokens op zijn platform

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

OKEx, de in Malta gevestigde cryptocurrency-exchange voor spot en derivaten, richt zijn vizier op DeFi en heeft verschillende tokens toegevoegd. Volgens de CEO, Jay Hao, zal OKEx de groeiende DeFi-trend blijven observeren en daarnaar handelen.
De aankondiging stelt dat de exchange zich verder inzet voor de groeiende DeFi-economie, waarna het 8 veelbelovende tokens verwelkomde op de exchange. De activa zijn Band Protocol (BAND), JUST (JST), Ren (REN), Reserve Rights (RSR), Yearn.Finance (YFI), Nexus Mutual (wNXM), YFII.Finance (YFII) en Tellor (TRB).
Door deze 8 tokens te introduceren, heeft OKEx het totale aantal DeFi-coins verhoogd tot 27. Bovendien heeft de exchange “DeFi-categorie” op haar website gecreëerd, waardoor handelaren snel informatie over de DeFi-tokens kunnen vinden.
De notering had voor sommige coins een direct effect op de koers. Yearn.Finance kende de hoogste stijging van 26% tot boven de $19.000, BAND en TRL een stijging van 9%, en NXM met 5%. Ook Reserve Rights kende een sterke stijging van 10%, maar sindsdien heeft de cryptocurrency zijn progressie tenietgedaan.
Hao maakt er overigens geen geheim van dat de exchange bullish is over DeFi en zijn overweldigende belofte als alternatief financieringssysteem. Zo zegt hij dat OKEx ernaar zal blijven streven om het DeFi-ecosysteem verder te ontwikkelen.

“We zijn zeer actief bezig met het ontwikkelen van innovatieve projecten zoals OKEx Oracle en OKChain om het ecosysteem samen uit te bouwen. We kijken ernaar uit om steeds meer baanbrekende projecten te zien.”

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie