Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) wallet ontwikkelaar daagt wereld uit om zijn wallet te hacken, winnaar krijgt $250.000

GK8, een Israëlische ontwikkelaar van cryptocurrency-wallets, daagt mensen uit om zijn nieuwste wallet te hacken. De eerste persoon die het lukt, verdient maar liefst $250.000.

GK8 beweert dat het een “compleet onhackbare” wallet ontwikkeld heeft. Het bedrijf zegt dat het de eerste echte cold storage wallet heeft gebouwd doordat het geen internetverbinding nodig heeft.

De eigen innovaties van GK8 in cryptografische algoritmen liggen ten grondslag aan onze diepe cold-wallet-infrastructuur, die ook hot-wallet-functionaliteit mogelijk maakt, zonder een binnenkomende netwerkverbinding en daarmee kwetsbaarheden voor cyberaanvallen elimineert.

- Advertentie -

Aldus de website van GK8. GK8 zal 14 bitcoins (BTC) ter waarde van $125.000 in de wallet stoppen. De eerste persoon die het lukt om binnen te dringen mag het totale bedrag behouden en ontvangt nog een extra $125.000 (28 BTC in totaal).

Hackers krijgen 24 uur de tijd om de wallet binnen te breken, de competitie zal op 3 februari van start gaan. Mensen moeten zich van te voren aanmelden op de website.

Lior Lamesh, medeoprichter van GK8 en voormalig cybersecurity expert onder de Israëlische premier, zegt tegen The Block Crypto:

We dagen alle hackers ter wereld uit om een poging te doen om onze beveiliging te kraken, maar dat zal ze niet lukken.

Prof. Eran Tromer, een zcash (ZEC) onderzoeker, zegt het volgende:

GK8 heeft state-of-the-art cryptografische technieken ontwikkeld om het aanvalsoppervlak van de wallet te minimaliseren en de invloed van aanvallers op beveiligingskritieke componenten te blokkeren.

Eliahu Assif, chief information security officer (CISO) van handelsplatform eToro, zegt:

Onze op risico gebaseerde aanpak vereist het aanpakken van bedreigingen op alle niveaus, standaard en APT. GK8 biedt ons een oplossing voor het hele spectrum van bedreigingen, waaronder ook door de staat gesponsorde aanvallen, zoals de recente aanvallen die we wereldwijd op de financiële sector hebben gezien.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan! Volgens hem staat bitcoin in de startblokken voor een nieuwe rally. Benieuwd naar zijn analyse? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.897,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.911,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.943,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.992,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.084,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.897,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.911,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.943,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.992,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.084,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...