Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin exchange BitMEX noteert vier nieuwe handelsparen waaronder voor het eerst Chainlink en Tezos

BitMEX, een grote cryptocurrency-exchange voor derivaten, kondigt op vier september aan dat het platform vier nieuwe handelsparen voor futurescontracten gaat noteren op de beurs. Het gaat om de volgende vier altcoins: Chainlink (LINK), Tezos (XTZ), Cardano (ADA) en EOS (EOS).

- Advertentie -

De vier altcoins worden gepaard met tether (USDT). Volgens het persbericht weerspiegelen deze nieuwe altcoin/USDT contracten beter de onderliggende posities die veel handelaren op de spotmarkt innemen. Handelsparen met USDT zouden goed zijn voor meer dan 60% van het totale handelsvolume met altcoins, zegt BitMEX.

Futures zijn termijncontracten waarbij de koper en verkoper van te voren een prijs en tijdstip afspreken. Hiermee is het mogelijk voor handelaren om in te zetten op stijgingen en/of dalingen van cryptocurrencies zonder ze zelf te hoeven te bezitten.

Tezos en Chainlink worden voor het eerst genoteerd op de beurs. Chainlink is het eerste project gebonden aan de opkomende decentralized finance (DeFi) markt op BitMEX, meldt het persbericht:

LINK wordt het eerste DeFi-gekoppelde contract dat beschikbaar is op het BitMEX-platform, en samen met XTZ vertegenwoordigen ze twee van de hoogste marktkapitalisaties en zwaar verhandelde altcoins en zijn ze een volgende stap in ons doel om onze gebruikers de beste dekking te bieden van vloeibare, hoogwaardige producten.

Arthur Hayes, de controversiële CEO van BitMEX, meldde onlangs op Twitter dat hij zelf al de DeFi-markt was ingestapt en mee doet aan het hele yield farming gebeuren. Op 30 augustus zei de CEO dat de prijs van de YFI token van yearn.finance naar $100.000 zal stijgen.

BitMEX lanceerde eind vorige maand een nieuw gebruikersverificatiesysteem wat betekent dat klanten voortaan verplicht zijn om hun identificatiegegevens door te geven aan het platform.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.002,88 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.002,88 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...