bitmex_verhandelt_record_van_1_miljoen_BTC_in_24_uur

BitMEX verhandelt record van 1 miljoen Bitcoin in 24 uur

0

BitMEX, een P2P-handelsplatform dat ‘leveraged contracts’ aanbiedt die gekocht en verkocht worden in Bitcoin (BTC), heeft in de afgelopen 24 uur bijna 1 miljoen BTC verhandeld, ter waarde van meer dan $8 miljard. Een record voor zowel BitMEX als de sector, zei het bedrijf op Twitter:

Het platform bedankte haar gebruikers en feliciteerde haar technici voor het leveren van de capaciteit om de omvang van de handel mogelijk te maken.

BitMEX, een afkorting van Bitcoin Mercantile Exchange, is een geavanceerde derivaten-handelsplatform voor cryptocurrencies. Het bedrijf dient als een interface voor beleggers om contact te hebben met de wereldwijde markten die Bitcoin gebruiken. In tegenstelling tot veel andere crypto-exchanges, waar je de ene cryptocurrency voor een andere kan ruilen, is BitMEX gericht op het verhandelen van derivaten.

Arthur Hayes, de mede-oprichter en CEO van BitMEX heeft voorspeld dat de prijs van Bitcoin tegen het einde van het jaar $50.000 zal bedragen, maar verwacht wel dat de volatiliteit na de zomer groter wordt. Ook zei hij eerst een terugval naar de $5.000 te verwachten:

Ik denk dat de huidige rally nog wat zal oplopen, maar niet over de $10.000 heen komt. Dan zullen we terugvallen en $5.000 testen. Als dat als bodem stand houdt, kunnen we beginnen aan de rally tot $50.000 aan het einde van het jaar.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws