Timo Bult Timo Bult
06/12/2022 16:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/12/2022 16:50

Bitvavo breidt crypto aanbod uit en voegt BNB opnames toe

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitvavo breidt crypto aanbod uit en voegt BNB opnames toe

Foto: Bitvavo

Welke crypto een exchange ondersteunt is voor veel investeerders en handelaren doorslaggevend in hun keuze voor welk handelsplatform zij gaan gebruiken. Vroeger week een groot aantal Nederlanders uit naar grote internationale beurzen voor hun crypto-zaken. Maar dichterbij huis is het aanbod vandaag de dag steeds uitgebreider, waaronder bij Bitvavo.

Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Bitvavo ondersteunt nu ook BNB opnames

Een exchange kan een cryptocurrency in verschillende mate ondersteunen. Zo kan het enkel de handel erin ondersteunen waarmee gebruikers dus geen opnames of stortingen in die specifieke crypto kunnen doen. Dogecoin is hier een mooi voorbeeld van; Bitvavo ondersteunt de handel in DOGE wel, alleen stortingen en opnames nog niet.

Dat betekent dus dat een handelaar euro’s of een crypto waarvan stortingen wel worden geaccepteerd, moet storten voordat hij of zij DOGE kan kopen. Voor sommige investeerders kan dit onhandig zijn, zeker als je enkel wat dogecoin in een eigen wallet hebt staan en hier iets mee wil doen.

Gelukkig is Bitvavo nog altijd bezig met de ondersteuning van cryptocurrencies uit te breiden. Op deze pagina is te zien welke cryptocurrencies worden ondersteund en in welke mate. Een van de meest recente toevoegingen is BNB, de cryptocurrency van het BNB Chain ecosysteem. Sinds kort kunnen Bitvavo gebruikers ook BNB opnemen uit hun account. Belangrijk om te vermelden is dat dit kan met door Bitvavo goedgekeurde wallets.

Lees hier de Bitvavo review om meer te weten te komen over dit Nederlandse handelsplatform.

Advertentie

Grote crypto-selectie op Bitvavo

Bitvavo versterkt hiermee zijn positie als het grootste handelsplatform van Nederland. Zoals op de bovenstaande pagina te zien ondersteunt het platform een enorme hoeveelheid aan crypto. Natuurlijk staan bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) in dit lijstje, maar ook kleinere altcoins als cardano (ADA) en apecoin (APE). Zo is er voor ieder wat wils.

Nog geen account bij Bitvavo? Ook al is sinterklaas alweer voorbij, je kan nog altijd gratis 10 euro claimen als welkomstcadeau. Om dit te doen dien je een account aan te maken via deze link. Voor meer informatie over deze actie (die loopt tot 31 december) kan je hier terecht.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie