Coinbase neemt blockchain-bedrijf Neutrino over

Coinbase neemt blockchain-bedrijf Neutrino over

21

De Amerikaanse cryptocurrency-exchange Coinbase heeft blockchain-platform Neutrino overgenomen, zo meldt het bedrijf in een blog op 19 februari.

De blockchain intelligence- en analytics-technologie van Neutrino zou Coinbase moeten helpen bij het opsporen van hackers, het voorkomen van diefstal en aanvallen en om te helpen de lokale wet- en regelgeving na te leven.

De technologie van Neutrino is de beste die we in deze markt hebben gezien en het zal een belangrijke rol spelen bij het legitimeren van crypto, waardoor het veiliger en toegankelijker wordt voor mensen over de hele wereld.

Aldus de blog van Coinbase. Neutrino zal als een opzichzelfstaande onderneming blijven opereren, maar verhuist wel van Italië naar het kantoor van Coinbase in Londen. Het is onbekend voor welk bedrag Neutrino is overgenomen.

Giancarlo Russo, CEO van Neutrino, is positief over de overname:

We besloten om ons bij Coinbase aan te sluiten omdat we volledig in lijn liggen met de missie van het bedrijf om een open financieel systeem op te bouwen en we delen dezelfde toewijding voor regelgeving, compliance en beveiliging in de cryptocurrency-ruimte.

Varun Srinivasan, directeur engineering en product bij Coinbase, zegt het volgende over Neutrino:

Ze hebben het heel goed gedaan om zich op de Europese markt te vestigen. Maar we willen ze naar de Amerikaanse markt en de internationale markt brengen en hen voorstellen aan bedrijven die allerlei dingen doen met crypto en blockchain intelligence nodig hebben.

Eerder deze maand kondigde Coinbase aan dat Europese klanten nu PayPal kunnen gebruiken voor hun geldopnames. Tevens voegde Coinbase bitcoin-ondersteuning toe aan haar nieuwe wallet app; de Coinbase Wallet.

Vorige week kondigde Coinbase aan dat klanten hun private keys nu op Google Drive en iCloud kunnen opslaan, maar niet iedereen is daar even blij mee.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

4.6/5

€7.989,39 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.963,91 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.963,11 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.975,44 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.890,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€7.945,12 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.090,47 Kopen
Laatste nieuws