Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Coinbase overweegt meer altcoins toe te voegen aan handelsplatform

De grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase overweegt meer cryptocurrencies toe te voegen aan het handelsplatform. In een aankondiging die op maandag werd gepubliceerd laat Coinbase weten da het overweegt om Algorand (ALGO), Cosmos (ATOM), Dash (DASH), Decred (DCR), Ontology (ONT), Waves (WAVES), Matic Network (MATIC) en Harmony (ONE) toe te voegen aan het aanbod.

Coinbase is een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Het streeft ernaar om een zo’n veilig mogelijk handelsplatform te bieden voor zijn gebruikers. Hiervoor screent het elke cryptocurrency die mogelijk aan het platform wordt toegevoegd grondig. Elke cryptocurrency wordt beoordeeld op basis van veiligheid, compliance en in hoeverre het aansluit op de missie van Coinbase. Die missie is om “een open financieel systeem te creëren voor de hele wereld.”

- Advertentie -

Daarom kan Coinbase voor nu niet garanderen of en wanneer een van de eerder genoemde cryptocurrencies op Coinbase worden genoteerd. Volgens het noteringsproces van het platform zal het nieuwe activa per rechtsgebied toevoegen. Het kan daardoor zo zijn dat een cryptocurrency in bepaalde landen niet genoteerd wordt.

In de aankondiging deelt Coinbase dat het zijn doel is om de lijst met ondersteunde cryptocurrencies uit te breiden met ten minste alle activa die 90% van de huidige marktkapitalisatie vormen.

Coinbase voegt eraan toe dat het weglaten van crypto’s uit de publicatie geen enkele cryptocurrency volledig uitsluit om te worden genoteerd. Klanten mogen verwachten dat de exchange in de toekomst soortgelijke aankondigingen zal doen. Of en wanneer de in deze aankondiging genoemde cryptocurrencies worden genoteerd is op dit moment nog niet bekend.

Heb je maandag de gloednieuwe wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie en verwachting uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.069,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.088,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.119,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.155,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.249,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.249,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.069,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.088,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.119,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.155,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...