Timo Bult Timo Bult
07/08/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/08/2019 06:00

Coinbase overweegt meer altcoins toe te voegen aan handelsplatform

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
coinbase_overweegt_meer_altcoins_toe_te_voegen_aan_handelsplatform

Foto: rarrarorro/Shutterstock

De grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase overweegt meer cryptocurrencies toe te voegen aan het handelsplatform. In een aankondiging die op maandag werd gepubliceerd laat Coinbase weten da het overweegt om Algorand (ALGO), Cosmos (ATOM), Dash (DASH), Decred (DCR), Ontology (ONT), Waves (WAVES), Matic Network (MATIC) en Harmony (ONE) toe te voegen aan het aanbod.
Coinbase is een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Het streeft ernaar om een zo’n veilig mogelijk handelsplatform te bieden voor zijn gebruikers. Hiervoor screent het elke cryptocurrency die mogelijk aan het platform wordt toegevoegd grondig. Elke cryptocurrency wordt beoordeeld op basis van veiligheid, compliance en in hoeverre het aansluit op de missie van Coinbase. Die missie is om “een open financieel systeem te creëren voor de hele wereld.”
Daarom kan Coinbase voor nu niet garanderen of en wanneer een van de eerder genoemde cryptocurrencies op Coinbase worden genoteerd. Volgens het noteringsproces van het platform zal het nieuwe activa per rechtsgebied toevoegen. Het kan daardoor zo zijn dat een cryptocurrency in bepaalde landen niet genoteerd wordt.
In de aankondiging deelt Coinbase dat het zijn doel is om de lijst met ondersteunde cryptocurrencies uit te breiden met ten minste alle activa die 90% van de huidige marktkapitalisatie vormen.
Coinbase voegt eraan toe dat het weglaten van crypto’s uit de publicatie geen enkele cryptocurrency volledig uitsluit om te worden genoteerd. Klanten mogen verwachten dat de exchange in de toekomst soortgelijke aankondigingen zal doen. Of en wanneer de in deze aankondiging genoemde cryptocurrencies worden genoteerd is op dit moment nog niet bekend.
Heb je maandag de gloednieuwe wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie en verwachting uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Nieuwe memecoin strategie op Bitvavo: ‘Veel effectiever dan bitcoin’
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Advertentie