Timo Bult Timo Bult
07/08/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/08/2019 06:00

Coinbase overweegt meer altcoins toe te voegen aan handelsplatform

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
coinbase_overweegt_meer_altcoins_toe_te_voegen_aan_handelsplatform

Foto: rarrarorro/Shutterstock

De grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase overweegt meer cryptocurrencies toe te voegen aan het handelsplatform. In een aankondiging die op maandag werd gepubliceerd laat Coinbase weten da het overweegt om Algorand (ALGO), Cosmos (ATOM), Dash (DASH), Decred (DCR), Ontology (ONT), Waves (WAVES), Matic Network (MATIC) en Harmony (ONE) toe te voegen aan het aanbod.
Coinbase is een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Het streeft ernaar om een zo’n veilig mogelijk handelsplatform te bieden voor zijn gebruikers. Hiervoor screent het elke cryptocurrency die mogelijk aan het platform wordt toegevoegd grondig. Elke cryptocurrency wordt beoordeeld op basis van veiligheid, compliance en in hoeverre het aansluit op de missie van Coinbase. Die missie is om “een open financieel systeem te creëren voor de hele wereld.”
Daarom kan Coinbase voor nu niet garanderen of en wanneer een van de eerder genoemde cryptocurrencies op Coinbase worden genoteerd. Volgens het noteringsproces van het platform zal het nieuwe activa per rechtsgebied toevoegen. Het kan daardoor zo zijn dat een cryptocurrency in bepaalde landen niet genoteerd wordt.
In de aankondiging deelt Coinbase dat het zijn doel is om de lijst met ondersteunde cryptocurrencies uit te breiden met ten minste alle activa die 90% van de huidige marktkapitalisatie vormen.
Coinbase voegt eraan toe dat het weglaten van crypto’s uit de publicatie geen enkele cryptocurrency volledig uitsluit om te worden genoteerd. Klanten mogen verwachten dat de exchange in de toekomst soortgelijke aankondigingen zal doen. Of en wanneer de in deze aankondiging genoemde cryptocurrencies worden genoteerd is op dit moment nog niet bekend.
Heb je maandag de gloednieuwe wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie en verwachting uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie