Timo Bult Timo Bult
12/06/2024 19:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/06/2024 17:40

Cryptobeurs Bitvavo ontwikkelt unieke robot die Nederlands Elftal helpt

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Cryptobeurs Bitvavo ontwikkelt unieke robot die Nederlands Elftal helpt

Foto: Shutterstock/Vlad1988

In aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland heeft de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo een unieke actie gelanceerd voor de oranjefans: een speciaal ontwikkelde robotarm die handtekeningen van de Nederlandse Elftalspelers kan zetten. Fans hoeven niet langer in de rij te staan op het veld om een handtekening van hun favoriete spelers te bemachtigen. Deze robotarm, die alle handtekeningen van de EK-selectie van Oranje kan nabootsen, is te vinden in de officiële KNVB fanshop op Utrecht Centraal.

Render (RNDR) voert drastische veranderingen door: wat moet je weten
Render (RNDR) voert drastische veranderingen door: wat moet je weten

Oranje afgesloten van buitenwereld, maar Bitvavo maakt handtekeningen alsnog mogelijk

De actie van Bitvavo is onderdeel van de samenwerking die de Nederlandse cryptobeurs is aangegaan met de KNVB. “Bitvavo is partner van de KNVB. Daarom zochten we iets om dat partnerschap zichtbaar te maken,” zegt Marcel Ribbens, Head of Brand and Communication bij Bitvavo.

“Ons bedrijf draait om Crypto en nieuwe technologie. Vandaar dat we uitkwamen bij iets innovatiefs als een robotarm die handtekeningen zet. Het is mooi om te zien dat fans in de rij staan om een handtekening te krijgen van hun favoriete speler.”

De robotarm heeft handtekeningen van spelers zoals Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Denzel Dumfries, Tijjani Reijnders en Xavi Simons geprogrammeerd. Dit zorgt ervoor dat fans alsnog een blijvend aandenken kunnen krijgen, zelfs terwijl het Nederlands tijdens het EK zo goed als achter gesloten deuren zit. Zo helpt de robot oranje dus een handje om alsnog in contact te blijven met hun fans!

De robotarm is voor iedereen te vinden op het centraal station van Utrecht. Daar heeft de KNVB namelijk voor het eerst een officiële fanstore geopend. Deze fanshop is dagelijks geopend en voor iedereen gratis. Fans kunnen hier een nieuw shirtje kopen om een handtekening te laten zetten, maar mogen ook hun oude oranje voetbalshirt meenemen.

Advertentie

Bitvavo en KNVB werken in elk geval nog tot 2026 samen

Sinds maart 2022 is Bitvavo partner van de KNVB, naast andere grote namen zoals ING, Nike en Albert Heijn. De samenwerking is recent verlengd tot juli 2026, waarbij innovatie en de beleving van fans centraal staan.

Bitvavo is een van de populairste exchanges van Nederland en telt meer dan een miljoen gebruikers. Nog geen account bij het grootste handelsplatform van Nederland? In samenwerking met Crypto Insiders biedt Bitvavo nu 10 euro gratis welkomsttegoed wanneer je via deze link een account aanmaakt.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
'Tot 99% van Mt. Gox's bitcoin zullen mogelijk verkocht worden'
Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen
Advertentie