Erik Juffermans Erik Juffermans
04/04/2024 17:35 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/04/2024 12:05

Cryptobeurs waar jij bepaalt maakt opmars in Nederland

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
apex-pro-beurs-nederland-crypto-exchange-dex

Foto: Shutterstock/oatawa

Als je al wat langer dan vandaag gebruik maakt van crypto, dan ben je vast bekend met decentrale exchanges (DEX’s). Het voordeel van een DEX is veiligheid, je maakt namelijk ten alle tijden gebruik van je eigen wallet. Niemand heeft dus toegang tot je tokens. Tegelijkertijd bieden DEX’s het gebruiksgemak en de snelheid van centrale exchanges (CEX’s). In dit artikel nemen we een kijkje naar een ApeX Pro, een DEX die aan een indrukwekkende opmars in Nederland bezig is.

De opmars van decentrale crypto exchanges

Decentrale exchanges worden om de bovenstaande redenen ook steeds populairder in Nederland. De crypto wereld evolueert en ook DEX’s worden steeds toegankelijker en makkelijker te gebruiken. Maar zeker wat betreft veiligheid is een DEX een goede keuze ten opzichte van een CEX zoals Coinbase of Bybit. Zoals gezegd heb je op een DEX altijd controle over je eigen assets. Zoals ze zeggen over centrale exchanges: “not your keys not your coins”.

Wat vaak echter een aderlating op decentrale exchanges is, is het gebrek om gebruik te maken van derivatenproducten. Er is echter een decentrale beurs in opkomst waarmee je ook in Nederland gemakkelijk en veilig kan handelen in derivaten.

Deze DEX is ApeX Pro. Dit platform biedt een unieke oplossing voor het bovenstaande probleem. ApeX Pro biedt namelijk de optie om gebruik te maken van derivatenproducten. Hierdoor kun je net als op een centrale exchange handelen met leverage zonder hierbij in te leveren op veiligheid.

De voordelen van ApeX Pro

Het platform van ApeX Pro maakt gebruik van de StarkEx technologie. Dit leidt tot een handelservaring gekenmerkt door snelle en veilige transacties tegen zeer lage tarieven. Het platform ondersteunt daarnaast meerdere blockchains waaronder Ethereum, Binance Chain, en Polygon.

Zoals gezegd is Apex Pro een volledig decentrale crypto exchange. Waar je op gecentraliseerde beurzen een KYC (know your customer) identiteitscontrole moet doorlopen, is dit bij ApeX Pro niet het geval. Het is dus volledig anoniem, veilig, en gemakkelijk te gebruiken.

ApeX Pro toont als een van de allereerste partijen aan dat het mogelijk is de voordelen van een CEX te combineren met de kwaliteiten van een DEX. Dit doen ze zonder in te leveren op het gebied van veiligheid, snelheid, en toegankelijkheid.

Voor zowel ervaren traders als nieuwkomers is ApeX Pro prima te gebruiken. Wil je meer weten? Neem rustig een kijkje op het platform en ontdek de voordelen zelf.

Ga naar ApeX Pro

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie