Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
19/05/2019 12:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/05/2019 12:14

Cryptocurrency betalingen met Apple Pay, zo krijg je het voor elkaar

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Spend.com heeft een update uitgebracht van haar Spend Wallet App waarmee gebruikers Apple Pay kunnen gebruiken om met meer dan 16 cryptocurrencies te betalen.
Spend.com, een bedrijf dat zich hard maakt voor de massa-adoptie van cryptocurrency door als betalingsprovider te fungeren kondigde afgelopen week de nieuwe update met Apple Pay integratie aan. Apple Pay, dat een grotere user base heeft dan Spend.com kan ervoor zorgen dat er meer betaald gaat worden met onder andere bitcoin (BTC), ethereum (ETH), ripple (XRP), litecoin (LTC) en cosmos (ATOM).


 
In de officiële aankondiging van de Spend Wallet update staat het volgende:

Gebruikers kunnen nu hun Spend Wallet app updaten naar v2.4.979 en daarmee direct toegang krijgen tot Apple Pay door handmatig een fysieke Spend Visa betaalkaart in de Apple Wallet App toe te voegen of, als ze een virtuele Spend Visa betaalkaart hebben, deze direct toe te voegen in hun Apple Wallet in-app door te drukken op het ‘Add to Apple Wallet’ icoon.

Met de smartphone app kunnen gebruikers overal met cryptocurrency betalen waar Apple Pay ondersteund wordt. Het was al mogelijk om een Visa of MasterCard toe te voegen aan je Apple Pay account.
Om cryptocurrency uit te geven moet de gebruiker aangeven welke cryptocurrency gebruikt moet worden, net voor de daadwerkelijke betaling. Daarna werkt de betaling net als een reguliere Apple Pay betaling.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie