Home Nieuws Wallets en Exchanges Cryptocurrency betalingen met Apple Pay, zo krijg je het voor elkaar

Cryptocurrency betalingen met Apple Pay, zo krijg je het voor elkaar

Spend.com heeft een update uitgebracht van haar Spend Wallet App waarmee gebruikers Apple Pay kunnen gebruiken om met meer dan 16 cryptocurrencies te betalen.

Spend.com, een bedrijf dat zich hard maakt voor de massa-adoptie van cryptocurrency door als betalingsprovider te fungeren kondigde afgelopen week de nieuwe update met Apple Pay integratie aan. Apple Pay, dat een grotere user base heeft dan Spend.com kan ervoor zorgen dat er meer betaald gaat worden met onder andere bitcoin (BTC), ethereum (ETH), ripple (XRP), litecoin (LTC) en cosmos (ATOM).

- Advertentie -

 

In de officiële aankondiging van de Spend Wallet update staat het volgende:

Gebruikers kunnen nu hun Spend Wallet app updaten naar v2.4.979 en daarmee direct toegang krijgen tot Apple Pay door handmatig een fysieke Spend Visa betaalkaart in de Apple Wallet App toe te voegen of, als ze een virtuele Spend Visa betaalkaart hebben, deze direct toe te voegen in hun Apple Wallet in-app door te drukken op het ‘Add to Apple Wallet’ icoon.

Met de smartphone app kunnen gebruikers overal met cryptocurrency betalen waar Apple Pay ondersteund wordt. Het was al mogelijk om een Visa of MasterCard toe te voegen aan je Apple Pay account.

Om cryptocurrency uit te geven moet de gebruiker aangeven welke cryptocurrency gebruikt moet worden, net voor de daadwerkelijke betaling. Daarna werkt de betaling net als een reguliere Apple Pay betaling.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.190,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.252,17 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.254,56 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.268,30 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.