Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Cryptocurrency exchange Coinbase lanceert OTC-handel voor institutionele investeerders

Coinbase, een van de grootste Amerikaanse cryptocurrency exchanges, heeft een over-the-counter (OTC) handelsdienst voor institutionele investeerders gelanceerd, zo meldt het financiële streaming nieuwsnetwerk Cheddar.

OTC-handel houdt in dat cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) niet via de exchange worden verhandeld maar middels direct contact tussen de (institutionele) investeerders.

- Advertentie -

Christine Sandler, hoofd van de sales afdeling bij Coinbase, zegt dat het bedrijf met de lancering van de OTC-cryptocurrency handel de toegenomen vraag ernaar van institutionele investeerders tegemoet komt:

We hebben onze OTC-handel geïntroduceerd als aanvulling op onze exchange handel, omdat we erachter kwamen dat veel instellingen OTC gebruikten als een ingang voor crypto-handel. We zijn van mening dat dit een groot voordeel voor onze klanten is om daadwerkelijk te profiteren van zowel onze exchange als onze OTC-handel.

Tevens vertelt Sandler dat Coinbase plannen heeft om haar diensten verder uit te breiden door deze te integreren in Coinbase Custody, een crypto wallet dienst voor bewaarneming van crypto voor institutionele investeerders.

In oktober kondigde Coinbase aan een deal te hebben gesloten met Tiger Global, wat Coinbase een van de hoogst gewaardeerde Amerikaanse startups ooit maakt met een waarde van rond de $8 miljard.

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges in de wereld, kondigde vorige week aan dat het zo’n $3 miljoen heeft geïnvesteerd in het Amerikaanse OTC-cryptocurrency platform Koi Trading.

Balaji Srinivasan, CTO van Coinbase, zei eerder deze maand dat crypto op het punt staat mainstream te worden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.610,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.645,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.675,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.698,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.645,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.610,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.675,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.698,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...