Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Fidelity lanceert binnenkort cryptocurrency custody voor Bitcoin en Ethereum

Het Amerikaanse Fidelity Investments heeft aangekondigd haar cryptocurrency custody service, Fidelity Digital Asset Services LLC (FDAS) in maart te willen lanceren. De uiteindelijke bedoeling is om Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) te gaan bewaren voor klanten.

Crypto custody, het bewaren van crypto door een gespecialiseerde partij, is iets waar veel institutionele beleggers op wachten. De lancering van FDAS betekent dat deze er nu komt. De nieuwe service zal naar alle waarschijnlijkheid meer institutionele beleggers en daarmee meer geld naar de crypto-markt halen. Al met al dus goed nieuws voor de koersen!

- Advertentie -

De custody wordt op dit moment al getest door Fidelity. Een aantal klanten van Fidelity hebben hun digitale activa onder beheer bij FDAS:

We dienen momenteel een select aantal in aanmerking komende klanten. We blijven onze diensten ontwikkelen. In de loop van de komende maanden zullen we meer klanten gaan benaderen op basis van hun behoeften, jurisdictie en andere factoren.

In eerste instantie zal FDAS Bitcoin ondersteunen, maar Ethereum zal daar later aan toegevoegd gaan worden. Hiermee worden de twee grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie ondersteund voor de nieuwe crypto custody service van Fidelity.

Met de introductie van FDAS ontstaat er een aantrekkelijker aanbod qua services die het beleggen op de crypto-markt toegankelijker kunnen maken. Vooral institutionele beleggers zullen hier veel voordeel uit halen. Daarnaast zei CEO Abigail Johnson eerder al groot vertrouwen te hebben in de toekomst van cryptocurrencies:

Ik ben een believer. Ik ben een van de weinigen grote financiële dienstverleners die de hoop omtrent crypto’s nog niet heeft opgegeven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.287,89 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.287,89 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...