Timo Bult Timo Bult
25/12/2021 13:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/12/2021 13:30

FTX voegt deze 4 altcoins toe aan zijn exchange

icon-altcoins
Altcoin nieuws
FTX voegt deze 4 altcoins toe aan zijn exchange

Foto door grafius / Shutterstock.com

De cryptocurrency exchange FTX groeit nog altijd hard. Onderdeel van de groei is het constant toevoegen van cryptocurrencies aan zijn handelsplatform. Ook deze week noteerde FTX weer een aantal nieuwe cryptocurrencies! In dit artikel een overzicht.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

MonkeyBall (MBS)

Te beginnen met MonkeyBall (MBS). De altcoin heeft een waarde van $1,78 en staat op plek 2.885 op de ranglijst van grootste cryptocurrencies. Het is dus een kleine coin, maar dat FTX hem toe heeft gevoegd is wellicht geen verrassing.

Het is namelijk een esports metaverse voetbalspel waarop spelers dingen kunnen creëren, spelen, de strijd aan kunnen gaan en daarmee natuurlijk geld verdienen. Het spel is gebaseerd op de Solana (SOL) blockchain, een netwerk waarmee FTX natuurlijk nauw verbonden is.

Advertentie

Polkadot (DOT)

Deze week werd daarnaast ook Polkadot (DOT) toegevoegd aan het handelsplatform van FTX. Polkadot is een grote jongen en bezet de 11e plaats.

DOT is een project dat competitie vormt voor andere smart contract platformen als Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en ook Solana. De strijd tussen deze netwerken is nog altijd niet gestreden en blijft interessant om in de gaten te houden!

Eigen crypto van PSG stijgt hard na overwinning op FC Barcelona
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Guild of Guardians (GOG)

Dan weer terug naar een wat kleinere altcoin; Guild of Guardians (GOG). Dit project draait tevens om gaming en heeft als doel “de meest populaire RPG ter wereld” te worden waarin spelers Guardians kunnen samenstellen, kunnen spelen en verdienen.

Ook GOG is nog relatief klein op de markt. Het bezet namelijk de 2,845e plek. GOG is sinds 22 december verhandelbaar op FTX.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Realy Metaverse (REAL)

En de vierde altcoin die FTX deze week toevoegde was Realy Metaverse (REAL). De naam verklapt al een beetje waar dit project om draait: de metaverse!

Realy is een non-fungible token (NFT) marktplaats gericht op straatcultuur en “New Luxury.” Het uiteindelijke doel is om echte dingen naar de blockchain te brengen met behulp van NFT’s. Met de enorme NFT-hype is dit zeker een project om in de gaten te houden.

© Coverimage door Shutterstock

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie