huobi_werkt_met_chinese_koreaanse_investeerders_om_blockchain_technologie_te_ondersteunen

Huobi werkt samen met Koreaanse en Chinese investeerders om blockchain-initiatieven te ondersteunen

0

Huobi, de wereldwijde cryptocurrency-exchange, is een partnerschap aangegaan met NewMargin Capital en Kiwoom Securities Co., om een investeringsfonds op te zetten ter ondersteuning van blockchain-bedrijven in China en Zuid-Korea en samenwerking tussen de ondernemingen te stimuleren, volgens China Money Network. Het fonds richt zich op 100 miljard won ($93 miljoen).

NewMargin Capital is een in Peking gevestigde onderneming en Kiwoom Securities is een online makelaarskantoor in Zuid-Korea. Industrial Bank of Korea en Korea Development Bank zullen als stille vennoten in het China en Zuid-Korea fonds beleggen, terwijl Mirae Asset Financial Group, een in Seoul gevestigde financiële dienstverleningsgroep, ook een investeerder zal zijn.

Huobi zoekt nieuwe groeimogelijkheden

Het nieuwe investeringsfonds is één van de vele maatregelen die Huobi de afgelopen maanden heeft genomen om haar activiteiten uit te breiden na het harde optreden van China tegen crypto-exchanges eind vorig jaar.

Huobi was één van de grootste Chinese platforms voor handel in cryptocurrencies, vóór de introductie van regelgeving eind vorig jaar. Na het sluiten van haar Chinese handelsplatform in oktober lanceerde oprichter Leon Li Huobi Pro, een internationaal handelsplatform met het hoofdkantoor in Singapore.

Uitbreidingen op vele fronten

Huobi’s blockchain incubator, Huobi Las, tekende recent een overeenkomst om een ​​’Global Cultural and Creative Blockchain Lab’ te creëren in de provincie Hainan, China, als onderdeel van een miljardenfonds om blockchain-technologie wereldwijd te promoten.

Met deze overeenkomst, die Huobi Labs met de Tianya Community heeft ondertekend, zal Huobi Labs haar middelen gebruiken om de Hainan Special Economic Zone te ondersteunen en de bouw van een internationale vrijhandelszone te onderzoeken.

Huobi heeft onlangs ook haar eigen token, HT, aangeboden als onderdeel van een diversificatiestrategie, waar uitbreiding naar Zuid-Korea en Japan deel van uitmaakt.

Huobi heeft onlangs ook haar activiteiten uitgebreid naar Canada en Brazilië. Het bedrijf opende een kantoor in Toronto en zou naar verluidt haar platform in Brazilië op de markt brengen door regionale medewerkers aan te nemen en het openen van een kantoor in São Paulo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws