Rico Engelbarts
02/06/2018 13:46 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/06/2018 13:46

Huobi werkt samen met Koreaanse en Chinese investeerders om blockchain-initiatieven te ondersteunen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
huobi_werkt_met_chinese_koreaanse_investeerders_om_blockchain_technologie_te_ondersteunen

Foto: Grey82/Shutterstock

Huobi, de wereldwijde cryptocurrency-exchange, is een partnerschap aangegaan met NewMargin Capital en Kiwoom Securities Co., om een investeringsfonds op te zetten ter ondersteuning van blockchain-bedrijven in China en Zuid-Korea en samenwerking tussen de ondernemingen te stimuleren, volgens China Money Network. Het fonds richt zich op 100 miljard won ($93 miljoen).
NewMargin Capital is een in Peking gevestigde onderneming en Kiwoom Securities is een online makelaarskantoor in Zuid-Korea. Industrial Bank of Korea en Korea Development Bank zullen als stille vennoten in het China en Zuid-Korea fonds beleggen, terwijl Mirae Asset Financial Group, een in Seoul gevestigde financiële dienstverleningsgroep, ook een investeerder zal zijn.
Huobi zoekt nieuwe groeimogelijkheden
Het nieuwe investeringsfonds is één van de vele maatregelen die Huobi de afgelopen maanden heeft genomen om haar activiteiten uit te breiden na het harde optreden van China tegen crypto-exchanges eind vorig jaar.
Huobi was één van de grootste Chinese platforms voor handel in cryptocurrencies, vóór de introductie van regelgeving eind vorig jaar. Na het sluiten van haar Chinese handelsplatform in oktober lanceerde oprichter Leon Li Huobi Pro, een internationaal handelsplatform met het hoofdkantoor in Singapore.
Uitbreidingen op vele fronten
Huobi’s blockchain incubator, Huobi Las, tekende recent een overeenkomst om een ​​’Global Cultural and Creative Blockchain Lab’ te creëren in de provincie Hainan, China, als onderdeel van een miljardenfonds om blockchain-technologie wereldwijd te promoten.
Met deze overeenkomst, die Huobi Labs met de Tianya Community heeft ondertekend, zal Huobi Labs haar middelen gebruiken om de Hainan Special Economic Zone te ondersteunen en de bouw van een internationale vrijhandelszone te onderzoeken.
Huobi heeft onlangs ook haar eigen token, HT, aangeboden als onderdeel van een diversificatiestrategie, waar uitbreiding naar Zuid-Korea en Japan deel van uitmaakt.
Huobi heeft onlangs ook haar activiteiten uitgebreid naar Canada en Brazilië. Het bedrijf opende een kantoor in Toronto en zou naar verluidt haar platform in Brazilië op de markt brengen door regionale medewerkers aan te nemen en het openen van een kantoor in São Paulo.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie