Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

LG dient patent in voor cryptocurrency wallet ThinQ op smartphones

De Zuid-Koreaanse technologie-gigant LG heeft op 2 juli een aanvraag ingediend voor de registratie van het handelsmerk ThinQ Wallet bij de United States Patent and Trademark Office (USPTO). Naar verluidt zou LG werken aan een compleet betaalsysteem voor haar toekomstige smartphones.

In het ingediende document is te lezen dat het gaat om een software-applicatie voor mobiele telefoons die “transactie-authorisatie en afwikkelingsdiensten” mogelijk moet maken. Verder zou de beoogde dienst onder andere mobiele- en online betalingen, de verstrekking van digitaal geld, een software-platform voor blockchain en een mobiele, elektronische wallet voor cryptocurrencies moeten realiseren. De aanvraag is geclassificeerd als Class9/36, wat inhoudt dat de aanvraag ook wordt opgenomen in de Europese database.

- Advertentie -

De merknaam ThinQ werd in eerste instantie door LG gebruikt voor een productlijn van intelligente koelkasten die het bedrijf in 2011 introduceerde.

LG lijkt de strijd aan te gaan met zowel Samsung als HTC. Samsung onthulde in maart van dit jaar al Samsung Pay, een cryptocurrency wallet die zal worden ondersteund door haar Samsung Galaxy S10-smartphones. In mei maakte Samsung bekend dat het dezelfde blockchain- en cryptocurrency-functies ook gaat uitrollen op een aantal van haar oudere Galaxy-smartphones. De blockchain-smartphone van HTC, Exodus 1 en Exodus 1s, ondersteunen ook cryptocurrency- en wallet-functies.

Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...