Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws HTC doet een groot aantal aankondigingen voor haar blockchain-telefoon Exodus

HTC doet een groot aantal aankondigingen voor haar blockchain-telefoon Exodus

Telefoonfabrikant HTC heeft een behoorlijk aantal aankondigingen gedaan deze week voor haar nieuwe blockchain-telefoon: de HTC Exodus.

De HTC Exodus was voorheen alleen te koop met cryptocurrency, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. De nieuwe telefoon zal ook met fiatgeld gekocht kunnen worden.

- Advertentie -

HTC kondigt 20 nieuwe gedecentraliseerde apps (dApps) voor de Exodus aan waaronder een tracker, genaamd Numbers, waarmee je persoonlijke data kan verkopen in ruil voor cryptocurrency.

Ook kondigt HTC een samenwerking aan met Opera, een internetbrowser, waardoor het mogelijk wordt voor gebruikers om micro payments aan websites te betalen.

Verder zal De HTC Exodus geleverd worden met een app gebaseerd op stellar waarmee gebruikers NODL tokens kunnen verdienen:

Tevens heeft HTC aangekondigd samen te werken met Decentraland, een blockchain-platform voor virtuele werelden op het Ethereum-netwerk:

Na de aankondiging van de samenwerking tussen Decentraland en HTC steeg de prijs van de MANA altcoin met zo’n 50% van $0,037 naar $0,055. Vervolgens daalde prijs weer lichtjes en ligt de koers, op moment van schrijven, rond de $0,047.

Decentraland kondigde vorig jaar aan $5 miljoen te hebben geïnvesteerd in blockchain-gaming.

Al deze aankondigingen vallen samen met de onthulling van de nieuwe Galaxy S10 telefoons van rivaal Samsung. Samsung onthulde gisteren dat de Galaxy S10 cryptocurrencies als bitcoin (BTC), ethereum (ETH), COSMEE (COSM) en Enjin (ENJ) zal ondersteunen.

De HTC Exodus is al sinds december verkrijgbaar, maar het toestel kan pas vanaf maart gekocht worden met fiatgeld. De prijs is vastgesteld op $699 (€614).

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.246,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.146,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.209,66 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.210,88 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...