Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Mainnet van Binance Chain is gelanceerd, eerste project is al binnen

Cryptocurrency-exchange Binance heeft het mainnet van Binance’ eigen blockchain, de Binance Chain, gelanceerd. Vanaf 23 april zal het publiekelijk toegankelijk, zo meldt het bedrijf op de officiële website op 18 april.

- Advertentie -

Ook kunnen gebruikers en exchanges vanaf 23 april hun Binance Coins (BNB), die momenteel ERC-20 tokens op het Ethereum netwerk zijn, overzetten middels een mainnet swap naar de nieuwe BEP2-standaard van de Binance Chain.

De Binance Chain Explorer en de Web Wallet zullen ook toegankelijk voor het publiek zijn vanaf 23 april. Beide functies zijn momenteel alleen toegankelijk voor een selecte groep van bèta-testers.

Tevens lanceert Binance zijn gedecentraliseerde exchange, de Binance DEX, en heeft het bedrijf gelijk het eerste project aangekondigd dat de overstap maakt naar de DEX: Mithril (MITH).

Mithril is een gedecentraliseerd sociaal media platform dat momenteel de overstap maakt als ERC-20 token naar de nieuwe BEP2-standaard op de Binance Chain. Het bedrijf schrijft in een blogpost:

Door te migreren naar de Binance Chain, zullen eigenaren van de MITH-token als eerste de snelheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid van het nieuwe Binance DEX-platform ervaren, terwijl ze de volledige controle behouden over hun eigen fondsen.

De waarde van de Mithril token is met meer dan 60% gestegen na de aankondiging en is op het moment van schrijven zo’n $0,073 waard. Ook zag de Binance Coin een stijging rond de 10% naar een waarde van ongeveer $22,89.

Binance heeft onlangs bitcoin satoshi’s vision (BSV) verwijderd van de exchange. Het bedrijf nam deze beslissing nadat Craig Wright, ook wel bekend als “Faketoshi,” mensen uit de cryptocurrency-gemeenschap aanklaagde omdat ze niet geloven dat hij Satoshi Nakamoto is. Cryptocurrency-exchanges Kraken en Shapeshift volgden het besluit van Binance en gaan ook BSV delisten.

Binance Labs, de investeringsafdeling van Binance, heeft recentelijk $45.000 toegekend aan drie verschillende blockchain-projecten als onderdeel van het “Fellowship” programma.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.200,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.004,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.032,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.084,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.090,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.004,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.032,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.084,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.090,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.200,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...