Timo Bult Timo Bult
27/04/2019 17:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/04/2019 17:25

Mogelijk miljoenen investeerders binnenkort toegang tot bitcoin (BTC) en ethereum (ETH)

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
mogelijk_miljoenen_investeerders_binnenkort_tot_bitcoin_BTC_en_ethereum_ETH

Volgens anonieme bronnen zullen klanten van het handelsplatform E*Trade binnenkort in cryptocurrency kunnen gaan handelen. Dit zou betekenen dat miljoenen nieuwe investeerders toegang krijgen tot de cryptomarkt via het platform.
E*Trade Financial Corp, het bedrijf achter E*Trade, is in New York gevestigd. Het heeft ruim 5 miljoen actieve gebruikers. Volgens de anonieme bronnen zou het bedrijf nu zeer dichtbij de lancering van cryptocurrency-handel op het platform zijn.
Het platform zal in eerste instantie alleen de handel in bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) ondersteunen, aldus de anonieme bronnen. Echter zou het op basis van de resultaten mogelijk meer cryptocurrencies toevoegen. Een bekend verslaggever van de New York Times schreef in een tweet:

Nadat TD Ameritrade stilletjes de handel in bitcoin voor sommige van zijn klanten mogelijk maakte, kreeg ik net te horen dat eTrade zich voorbereidt om zowel bitcoin- als etherhandel aan zijn 5 miljoen klanten aan te bieden. Op dit moment zou het nog op zoek zijn naar een derde partij die de crypto zal beheren.

Op dit moment gaat het dus nog om geruchten. Een woordvoerder van E*Trade wilde niet reageren op het nieuws, echter ontkende hij de berichten niet.
Mocht E*Trade de handel in bitcoin en ethereum gaan ondersteunen, dan zou dit betekenen dat in een klap 5 miljoen investeerders de mogelijkheid krijgen om in deze cryptocurrencies te investeren. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een positief effect hebben.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie