Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Mogelijk miljoenen investeerders binnenkort toegang tot bitcoin (BTC) en ethereum (ETH)

Volgens anonieme bronnen zullen klanten van het handelsplatform E*Trade binnenkort in cryptocurrency kunnen gaan handelen. Dit zou betekenen dat miljoenen nieuwe investeerders toegang krijgen tot de cryptomarkt via het platform.

E*Trade Financial Corp, het bedrijf achter E*Trade, is in New York gevestigd. Het heeft ruim 5 miljoen actieve gebruikers. Volgens de anonieme bronnen zou het bedrijf nu zeer dichtbij de lancering van cryptocurrency-handel op het platform zijn.

- Advertentie -

Het platform zal in eerste instantie alleen de handel in bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) ondersteunen, aldus de anonieme bronnen. Echter zou het op basis van de resultaten mogelijk meer cryptocurrencies toevoegen. Een bekend verslaggever van de New York Times schreef in een tweet:

Nadat TD Ameritrade stilletjes de handel in bitcoin voor sommige van zijn klanten mogelijk maakte, kreeg ik net te horen dat eTrade zich voorbereidt om zowel bitcoin- als etherhandel aan zijn 5 miljoen klanten aan te bieden. Op dit moment zou het nog op zoek zijn naar een derde partij die de crypto zal beheren.

Op dit moment gaat het dus nog om geruchten. Een woordvoerder van E*Trade wilde niet reageren op het nieuws, echter ontkende hij de berichten niet.

Mocht E*Trade de handel in bitcoin en ethereum gaan ondersteunen, dan zou dit betekenen dat in een klap 5 miljoen investeerders de mogelijkheid krijgen om in deze cryptocurrencies te investeren. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een positief effect hebben.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.220,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.287,27 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.287,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.291,92 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.329,27 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.329,27 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.220,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.287,27 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.287,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.291,92 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De laatste halte voor vertrek

Ja, de monologen over hoe we ervoor staan kunnen jullie waarschijnlijk wel dromen. Daarom gaan we maar gelijk aan de slag met de grafieken!...