Ivo Melchers Ivo Melchers
07/02/2023 19:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:44

Nieuwe Nederlandse bitcoin exchange Finst list 15 nieuwe crypto

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
nieuwe_nederlandse_bitcoin_exchange_finst_list_15_nieuwe_crypto

De nieuwe Nederlandse crypto exchange Finst is nog geen maand geleden van de grond gekomen en is van plan om de markt in zijn geheel naar zich toe te trekken. Finst streeft er namelijk naar om binnen vijf jaar het grootste en meest vertrouwde crypto-platform van Europa te worden. Met de lancering van het cryptoplatform wil het team de handel in crypto transparanter en goedkoper maken. Gisteren kon je al in het crypto nieuws lezen dat Finst zichzelf de goedkoopste cryptobeurs van Nederland mag noemen. Lees verder voor een tijdelijke actie waarin je tot €5.000 gratis kan handelen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Finst breidt crypto aanbod uit

Vanaf de lancering van het platform was het mogelijk om in 30 verschillende cryptomunten te investeren. Alle bekende munten als bitcoin (BTC), ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Cardano (ADA) behoorden tot het aanbod van de in Amsterdam gevestigde exchange. In vergelijking tot andere cryptobeurzen is dit aanbod vrij beperkt, maar aan de andere kant ook geheel in de lijn der verwachtingen. Alle grote cryptobeurzen van het moment zijn namelijk begonnen met slechts een beperkt aantal cryptomunten.

Finst lijkt niet achterover te leunen na de succesvolle lancering van het platform, aangezien het een totaal van vijftien nieuwe cryptovaluta heeft geïntroduceerd op het platform. Populaire cryptomunten als apecoin (APE), Avalanche (AVAX), Gala (GALA) en the sandbox (SAND) maken onderdeel uit van de uitbreiding van het aanbod. Op deze pagina kun je alle beschikbare cryptocurrencies zien van het platform.

finst_mobiel
Afbeelding 1: De mobiele interface van Finst ziet er overzichtelijk en gelikt uit.

In een PDF-bestand dat werd gedeeld bij de lancering van Finst werd al meteen gerefereerd naar de doelstelling om binnen een aantal maanden minimaal 55 grote coins op het platform aan te bieden. Met deze listing van vijftien nieuwe cryptomunten is het hard op weg om deze doelstelling snel te verwezenlijken.

Advertentie

Tot €5.000 gratis handelen in crypto

Wanneer je ervoor kiest om jezelf in februari te registreren bij Finst, kun je de eerste twee weken tot €5.000 gratis handelen. Gebruik hiervoor deze link of registreer met de promo code ‘FINST5000’ om gebruik te kunnen maken van de actie.

Het aanmaken van een account is ontzettend simpel: Binnen vijf minuten kun je al jouw favoriete cryptomunten aanschaffen. Bij het storten van geld wordt er tevens geen minimum stortingsbedrag gehanteerd en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie