Oprichter 's werelds oudste exchange introduceert nieuwe wallet, doet bitcoin (BTC) prijsvoorspelling

Oprichter ‘s werelds oudste exchange introduceert nieuwe wallet, doet bitcoin (BTC) prijsvoorspelling

649

Bobby Lee, oprichter van BTCC, één van ‘s werelds oudste cryptocurrency exchanges, heeft een aantal prijsvoorspellingen voor bitcoin (BTC) gemaakt tijdens het ‘Malta Artificial Intelligence and Blockchain’ congres. Verder introduceerde hij een nieuwe hardware wallet.

Lee introduceerde tijdens het interview de nieuwe hardware wallet van zijn bedrijf, Ballet. Met de nieuwe REAL Wallet richt Ballet zich vooral op investeerders die hun cryptocurrency voor een lange periode vast willen houden, zogenaamde HODL’ers.

De REAL Wallet is een niet-elektronische hardware wallet waarmee iedereen in de wereld een veilige plek heeft om zijn of haar cryptocurrency in te bewaren. De nieuwe wallet ondersteunt onder andere bitcoin, ethereum (ETH), XRP (XRP) en DOGE.

Bitcoin naar $1 miljoen

Bobby Lee is daarnaast een bekende Bitcoin-bull. Hij noemt zichzelf dan ook een echte BTC-maximalist. Hij gelooft dat de bitcoin-prijs nog maar een fractie is van de waarde die BTC in de komende jaren kan bereiken.

Volgens Lee beweegt de bitcoin koers zich in cycli. Hij claimt dat elke cyclus, of zeepbel, de prijs van de valuta verder omhoog brengt. Hij voorspelt dat BTC in de komende jaren in verschillende nieuwe cycli terecht zal komen. Daardoor zal bitcoin volgens hem naar de $100.000 en $200.000 kunnen gaan stijgen. Ten slotte verwacht hij dat BTC zodoende de $1 miljoen kan bereiken.

Door deze cycli is Lee dus een voorstander van langetermijninvesteringen in bitcoin. Volgens hem is dat ook waarom hij investeringen in BTC wil ondersteunen door een fysieke hardware wallet voor de HODL’ers te produceren.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

4.6/5

€8.042,28 Kopen
Litebit

4.5/5

€8.028,42 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€8.012,05 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€8.027,11 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.942,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€8.004,76 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.113,14 Kopen
Laatste nieuws