Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Tim Draper komt met WordPress plugin voor ‘eigen cryptocurrency exchange’

Draper Goren Holm, een bedrijf van onder andere de bekende Tim Draper, zegt dat zijn “Crypto Exchange” plugin ervoor zorgt dat iedereen op zijn eigen website een crypto exchange kan opereren. De plugin is woensdag uitgekomen en is beschikbaar voor iedereen met een WordPress website. Tim Draper, partner bij Goren Holm, zegt dat deze plugin er voor zorgt dat “we steeds dichterbij een grenzeloze wereld komen.”

De tool is overigens geen volledige exchange. De plugin gebruikt een API van het crypto wisselplatform Totle. De plugin stuurt de orders die je plaatst door naar hun trading platform waar de order worden uitgevoerd voor de beste prijs. Via de plugin kan je geen wallet maken waar de coins worden opgeslagen, echter is het wel mogelijk bestaande wallets toe te voegen als Brave of MetaMask.

- Advertentie -

Dit zorgt ervoor dat de exchange minder snel gehackt kan worden. Draper Goren Holm’s persbericht ging hier echter verder niet op in. WordPress heeft niet de beste reputatie als het gaat om veiligheid. Security specialist WP White Security zegt dat meer dan 70% van de in 2013 gehackte WordPress sites aangevallen werden door slechte firewall bescherming en een slap wachtwoordbeleid, vaak aangevallen.

Totle’s API zorgt ervoor dat ontwikkelaars een manier krijgen om populaire ERC-20 tokens te kunnen verhandelen. Voorbeelden hiervan zijn DAI en BAT. Het kan crypto wissels uitvoeren, prijs data ophalen van crypto paren en betalingen versturen.

Totle geeft zelf aan dat zij zich vooral focussen op het maken van een gedecentraliseerde exchange. Deze WordPress plugin zorgt er weer voor dat zij weer een stapje dichterbij dat doel komen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.302,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.121,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.143,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.168,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.211,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.121,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.143,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.168,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.211,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.302,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...