zuid_afrikaanse_investeringsfirma_sygnia_gaat_cryptocurrency_exchange_lanceren

Zuid-Afrikaanse investeringsfirma Sygnia gaat cryptocurrency exchange lanceren

0

Sygnia Asset Management, een grote investeringsfirma in Zuid-Afrika, heeft aangekondigd dat het bedrijf later in het jaar een cryptocurrency exchange zal lanceren.

De regionale business omroep BusinessTech rapporteert dat het bedrijf, dat op het moment $14,5 miljard aan aandelen beheert, plannen heeft om een exchange genaamd SygniaCoin te gaan lanceren in het derde kwartaal van dit jaar.

Magda Wierzycka, CEO bij Sygnia liet het volgende weten:

We streven ernaar om SygniaCoin, een cryptocurrency exchange, te lanceren in het derde kwartaal van 2018. De cryptocurrency markt is met rasse schreden zowel internationaal als nationaal aan het ontwikkelen en trekt binnenlandse en buitenlandse geldstromen aan.

Wierzycka vervolgde bovenstaande uitspraak met de volgende woorden:

Sygnia is, met haar fintech focus, goed gepositioneerd om de eerste grote financiële dienstverlener te worden die cryptocurrencies omarmt en investeerders een veilig handelsplatform biedt dat is gebouwd met een internationale infrastructuur en integratiemogelijkheden met traditionele spaarmiddelen.

Wierzycka zegt dat SygniaCoin haar operationeel- en veiligheidsbeleid zal baseren op het BitLicense framework, dat is overgenomen door de New York state’s Department of Financial Services (NYDFS). De NYDFS wordt beschouwd als één van de meest strenge regulatoire organen die zich bezighouden met cryptocurrency exchanges. Dit zal, volgens Wierzycka, er voor zorgen dat SygniaCoin betere diensten kan leveren aan institutionele investeerders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws