Premium2 crypto die op de korte termijn meer kansen bieden dan bitcoin

Bitcoin (BTC) schoot afgelopen week van $19.200 naar $21.000. Hiermee brak de BTC koers uit de zijwaartse trendkanaal die sinds september werd gevormd. Desondanks bestaat volgens de analisten van Crypto Insiders de kans dat bitcoin nog harder kan dalen. In de Discord omgeving voor Premium leden staat een update voor deze BTC analyse al klaar, waarin toch eerst nog een kleine stijging wordt verwacht.

In dit artikel delen we uit onze Premium groep analyses van twee andere cryptocurrencies die op de korte termijn wellicht interessanter zijn dan bitcoin. Het gaat dan om chainlink (LINK) en the sandbox (SAND). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Chainlink biedt kansen voor bulls en bears

De eerste cryptomunt die de aankomende periode meer potentie toont dan bitcoin is chainlink. LINK zit namelijk volgens de Crypto Insiders analisten in de derde golf van een impulsive 12345 Elliott Wave patroon. Deze derde wave zal naar verwachting de koers richting $8,65 sturen.

Na de derde wave zal LINK even moet afkoelen en maakt dan een zogenaamde corrective wave omlaag. Vervolgens kan LINK met de vijfde wave aan de slag die de koers mogelijk richting de zone rond $9,20 brengt. Dat zou dus een stijging van ongeveer 20% kunnen zijn voor LINK in de aankomende weken.

Voor de bears volgt daarna wellicht een kans. De analisten verwachten namelijk dat in deze zone veel weerstand ligt en dat betekent veel druk aan de verkoopzijde. Na het afronden van het 12345 EW patroon zien zij dus nog een daling voor LINK volgen.

Bovenstaande LINK analyse is op 31 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

The Sandbox kan flinke beweging omlaag maken

Ook SAND biedt mogelijk een kans voor de bears. Ook hier verwachten de analisten op de korte tot middellange termijn een grotere beweging dan bitcoin, al is het omlaag. Zij zien hier een vergelijkbaar patroon als bij LINK, maar dan de andere kant op. De SAND koers eindigt mogelijk zijn vierde wave rond de 38,2% en 123,6% Fibonacci om vervolgens de vijfde wave omlaag te maken.

Deze vijfde wave kan de koers van SAND van ongeveer $0,97 naar de zone tussen de $0,61 en $0,51 brengen. Dit zou dus mogelijk al goed kunnen zijn voor een resultaat tussen de 40% en 50% op short posities. Daarna zou SAND mogelijk weer een omkeer kunnen maken zodra dit niveau is bereikt. Alle Premium leden worden hier zo snel mogelijk van op de hoogte gehouden.

Bovenstaande SAND analyse is op 31 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Chainlink of The Sandbox kopen of verkopen?

Overweeg jij LINK of SAND te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel