PremiumAnalist waarschuwt: deze crypto koers slaat nu om

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Polygon (MATIC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Polygon nieuws

Technische analyse MATIC koers

Hoewel de koers van MATIC over de afgelopen twee weken ongeveer met 20% is gestegen, zijn de analisten op de korte termijn erg bearish over deze cryptocurrency.

Zij vrezen namelijk dat de recente stijging ten einde is en de koers nu aan flinke daling begint. Daarna kan MATIC wellicht weer hard stijgen, melden de analisten van Crypto Insiders:

“Zoals we kunnen zien heeft MATIC op de korte termijn precies de blauwe zone gehaald die wij hebben getekend op de grafiek. Dit betekent dat MATIC in de weerstandszone is gekomen en zich nu klaarmaakt voor een wave naar beneden zoals wij nu met veel andere munten ook zien. 

Dat betekent dat wij ook voor MATIC een mogelijke koopzone konden identificeren. Deze ligt tussen de $0,48 en $0,61. Voorlopig is de daling dus nog niet voorbij. Hoewel MATIC op de korte termijn bearish is, lijkt de koers over de lange termijn bullish.” 

Na deze daling kan MATIC wellicht weer hard stijgen. Hoe hard dat zal zijn is nog te vroeg om in te schatten, maar zullen de analisten zo snel mogelijk delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.

Deze analyse werd 6 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Polygon kopen of verkopen?

Overweeg jij MATIC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel