PremiumAnalist waarschuwt opnieuw: ook deze crypto koers kan hard omlaag

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Zilliqa (ZIL) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Zilliqa?

Het doel van Zilliqa is het optimaliseren van het aantal transacties die verwerkt kunnen worden per seconde. Dit wil het project bereiken middels een protocol dat “sharding” heet. Bij sharding werken de miners niet allemaal aan een lijst met transacties, maar worden zij onderverdeeld over meerdere kleinere groepjes die hun eigen lijst van transacties krijgen om te verifiëren. Hierdoor worden transacties dus snel verwerkt en kunnen er ook meerdere transacties tegelijk geaccepteerd worden.

Technische analyse ZIL koers

Sinds de vorige analyse verloopt de koers van ZIL zoals verwacht. Toen gaven de analisten aan dat het opvalt dat de ZIL koers aan kracht verliest en daarom de weg naar beneden al eerder inzet. Inmiddels kunnen we zien dat dit ook gebeurd is.

Echter kan de koers nog een stuk dieper zakken, waarschuwden onlangs de analisten van Crypto Insiders in een nieuwe ZIL update:

“Er is erg weinig veranderd voor de ZIL koers. We zien nu dat de zones die we eerder aangegeven hebben fungeren als sterke weerstand. Het is nu wachten op de laatste wave omlaag, richting $0,01797. Deze laatste wave zal naar verwachting zakken middels een 12345 Elliott Wave patroon en komt ongeveer uit in de blauwe zone.

We zien de koers graag onder de huidige rode box blijven, echter is het geen ramp mochten we erboven uitkomen. Daarnaast is het ook niet erg als de koers van de witte stippellijn afwijkt. Deze lijn is slechts indicatief en wijst voornamelijk de richting aan. De analyse kan geldig blijven zonder dat de lijn precies gevolgd wordt. Uiteindelijk invalideert de chart pas op $0,0282.”

De analisten zullen de ZIL analyse up-to-date houden in de Premium omgeving. Mochten er wijzigingen plaatsvinden in de analyse, krijgen de Premium leden dit als eerste te horen.

Deze analyse werd 5 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Zilliqa kopen of verkopen?

Overweeg jij ZIL te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel