PremiumAnalist zag daling van deze crypto al aankomen en waarschuwt voor meer

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van curve (CRV) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Curve?

Curve is een gedecentraliseerde exchange voor stablecoins die door middel van een automated market maker (AMM) de liquiditeit beheert. Daarnaast worden de CRV tokens gebruikt als stem voor verschillende voorstellen die over het Curve project gaan. Een houder van de token kan dus meebeslissen met wat er met het project zal gebeuren.

Technische analyse CRV koers

Curve heeft sinds de vorige analyse precies gedaan wat de analisten van Crypto Insides toen voorspeld hadden. De CRV koers was met maar liefst 80% gestegen in een zeer een korte periode en zette vervolgens de verwachte daling in. Het verwachte ABC Elliott Wave patroon is nu ook gevormd.

Dat betekent dat de analisten nu verwachten dat de CRV koers een flinke wave omlaag zalen maken in een 12345 EW patroon. Deze daling zal de koers naar verwachting in de groene zone onder de $0,2 brengen. In de Premium omgeving zullen de Crypto Insiders de leden op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Bovenstaande CRV analyse is op 28 november 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld en zou daarom mogelijk verouderd kunnen zijn. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date

Mogelijk ook een interessante analyse

Eerder vandaag deelden we ook een nieuwe analyse van de chainlink (LINK) koers. Ook LINK presteerde precies zoals de analisten van Crypto Insiders voorspeld hadden. Zij verwachten echter dat de LINK koers snel een grote omslag kan maken.

Curve kopen of verkopen?

Overweeg jij CRV te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel