PremiumAnalyse toont wanneer succesvolle handelaren crypto kopen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

In de vorige analyse voor avalanche waarschuwden de analisten van Crypto Insiders al dat de AVAX koers zou dalen naar de groene zone en dat daar nieuwe kansen liggen. Inmiddels kunnen we zien dat de AVAX koers ongeveer hier uitkwam en vervolgens flink is gestegen. Helemaal in de groene zone kwam de koers echter niet, gaven de analisten onlangs toe:

“We hebben bij AVAX net niet onze koopzone bereikt, deze hadden we moeten verlengen tot de maandelijkse pivot point (MPP). Als we dat hadden gedaan, hadden we AVAX wel in de koopzone gehad.

Desalniettemin zijn wij erg bullish over AVAX omdat we verwachten dat de koers in de derde wave zit van een groot 12345 Elliott Wave patroon. Omdat wij zo bullish zijn, willen we AVAX blijven kopen, maar wel strategisch, dus alleen na correcties. In de Premium omgeving zullen we middels nieuwe analyses direct delen wanneer zo’n correctie plaatsvindt.”

Deze analyse is 16 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post