PremiumAnalyse update: Bitcoin en XRP koers in gevaar, ethereum nog spannend

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we de recente analyses van bitcoin (BTC), ripple (XRP) en ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Technische analyse Ripple (XRP) koers

De analisten van Crypto Insiders hadden onlangs een nieuwe analyse voor de XRP koers gedeeld in de Premium omgeving. XRP had op een cent na de $0,52 gemist, die in de vorige analyse werd besproken. De daling werd daardoor al iets eerder ingezet dan werd verwacht. De analisten zeiden het volgende hierover:

“De koers ondervond duidelijke weerstand rond de belangrijke Fibonacci niveaus. Dit was voor ons een teken om onze bearish bril weer op te zetten en snel te schakelen. Door de snelle daling lijkt XRP liever een groter WXY Elliott Wave patroon te maken. De Y wave zal waarschijnlijk rond de 100% Fibonacci terechtkomen, ofwel de $0,37.”

Ondertussen is het duidelijk dat de analisten hier bij het juiste einde zaten. De koers is zoals verwacht sinds de verkoopzone en de analyse uit de Discord omgeving met ongeveer tussen de 27% gedaald en kwam gisterenavond al even op $0,37 uit.

Bovenstaande XRP analyse is op 7 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Ook bitcoin (BTC) hard onderuit

De Crypto Insiders analisten waarschuwden ook voor bitcoin tijdig een daling. In een analyse die op 5 november werd gedeeld, leek BTC al volgens de analisten een omkeer te gaan maken en flink kan dalen. Inmiddels hebben we die daling ook gehad.

Bitcoin had de verkoopzone op de $21.500 van de analisten precies geraakt voordat de verwachte daling werd ingezet. Bitcoin verloor 15% van zijn waarde, maar de analisten denken alsnog dat de koers nog niet klaar is met dalen.

Bovenstaande BTC analyse is op 7 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Ethereum (ETH) lichtje in de donkere bearmarkt

Toch is er nog een sprankje van hoop in de markt. Ethereum heeft ook flinke klappen ontvangen, en is de koers al met ongeveer 16% gedaald. Toch blijven de analisten van Crypto Insiders bullish over de ETH koers.

ETH lijkt namelijk een 12345 Elliott Wave patroon te vormen. De tweede wave is altijd een correctieve wave, en bewoog in dit geval naar beneden. Deze daling hadden de analisten al in de ETH update van 7 november aangegeven, zoals te zien is op de onderstaande grafiek.

Nu deze wave is afgerond verwachten zij een explosieve derde wave omhoog. Naar verwachting zal deze wave rond de $2.300 uitkomen. Mocht er iets veranderen aan de analyse,s dan zullen de analisten dit direct in de Premium omgeving met alle leden delen.

Bovenstaande ETH analyse is op 7 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Ripple, bitcoin of ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP, BTC of ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Laatste Nieuws

Volgende artikel