Wessel Kersting Wessel Kersting
05/11/2022 06:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:42

Koersanalyse Ripple: dit gaat niet lang meer duren voor XRP

Analyses
Precio de Ripple tambalea por un ataque fallido de $15.000 millones

Foto: Tobias Arhelger/Shutterstock

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in juli gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Laatste Ripple nieuws

Advertentie

Technische analyse XRP koers

De XRP koers maakte gisterenochtend een flinke sprong. De analisten van Crypto Insiders gaven op 31 oktober al aan dat zij verwachten dat het niet lang meer zou duren voordat de koers door de onderstaande rode dynamische trendlijn zou breken.

Dat zagen we gisterenochtend dan ook gebeuren en XRP schoot met meer dan 11% omhoog, doorbrak de $0,5 en er zit wellicht meer in het verschiet. Deze voorspelling legden de analisten als volgt uit:

“XRP blijft wat langer consolideren dan wat we in eerste instantie verwacht hadden. De rode dynamische trendlijn blijft een sterk weerstandsniveau. Toch blijft de XRP koers nog wel boven het invalidatieniveau. Hierdoor blijven we vooralsnog bullish en moeten we geduld hebben.

Op het moment kijken we naar een 12345 Elliott Wave patroon die hier waarschijnlijk gevormd wordt. De eerste en tweede waves zijn al gevormd en we zijn bezig met de derde wave. Deze wave zal het hardst stijgen en zal explosief verlopen.

Deze derde wave komt naar onze verwachting uit rond de 161,8% Fibonacci, ofwel de $0,52. Hierna volgt een korte correctie voor we een laatste wave omhoog zullen maken. Mocht dit gebeuren, dan delen we dit in de Premium omgeving met alle leden.”

Bovenstaande XRP analyse is op 31 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Ripple kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
PEPE memecoin bereikt voorspelde bodem en begint hard te stijgen
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
Advertentie