PremiumAVAX houders opgelet: analisten verwachten vanaf deze zone koersdaling

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) van de analist die onlangs ook bitcoin (BTC) onder de loep namen. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

In een eerdere analyse voor avalanche werd door de analisten van Crypto Insiders een groene zone vastgesteld dat als gunstig instapmoment diende. Imiddels is het duidelijk dat de analisten bij het juist eind hadden en is de AVAX koers vanaf deze zone flink is gestegen.

Dat kan zelf nog even fors doorzetten, maar dan volgt mogelijk een zware correctie, legden de analisten uit aan Premium leden:

“AVAX beweegt fraai omhoog vanuit onze groene box. We hebben echter op basis van nieuwe inzichten de analyse iets aangescherpt. We hebben de wave gecorrigeerd naar een 345 in plaats van de grotere 1-2 uit een 12345 Elliott Wave patroon, omdat we veel confluence zien rond de $24, waar we onze winst willen nemen. 

Dit betekent dat de grotere 1-2 iets naar achteren is geschoven totdat we de huidige innerwaves afronden. Hierdoor verwachten we nog steeds een aanzienlijke daling vanuit de rode verkoopzone. Zodra de koers hier aankomt, zullen we direct een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 21 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post