PremiumAXS koers-analyse: Hoge verwachtingen voor 2022 zorgen voor stijging

AXS is vandaag met maar liefst 8% gestegen. In dit artikel kijken we naar fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de AXS koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om AXS te kopen of verkopen.

Een van de top stijgers van vandaag is Axie Infinity (AXS). De cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 8%. Over de afgelopen zeven dagen daalde de coin met bijna 20%. Door de stijging staat Axie Infinity op de 36e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een op blockchain gebaseerd battle spel waarbij de gamer zelf de axies beheert. Axies zijn kleine monstertjes die verschillende aanvallen hebben. Spelers kunnen met hun axies andere spelers uitdagen of via Smooth Love Potions (SLP) nieuwe Axies fokken. Deze axies krijgt een gebruiker in de vorm van een non-fungible token (NFT). Deze kunnen ook weer verkocht worden voor echt geld.   

Waarom stijgt AXS in waarde?

De stijging van AXS zou verklaard kunnen worden door dit bericht op Twitter van Axie Infinity. Hierin geven ze aan dat ze een aantal doelen hebben gesteld voor 2022. Een van de punten is nieuwe gameplay. Dit kan mogelijk een geweldige update zijn voor het spel zelf. Als spelers meer te doen krijgen en hun axies kan dat mogelijk bevorderlijk zijn voor zowel de prijs van axies maar ook voor het aantal spelers. Ook staat er in de post dat ze meer willen focussen op Web3. Dit kunnen allemaal mooie ontwikkelingen zijn voor het spel.

Technische analyse

AXS ziet er op de grafiek iets minder bullish uit sinds november. Hier werd ook een neerwaartse driehoek gevormd. Deze is nu compleet door de uitbraak naar beneden. Toch zagen we een mooie steunzone waar de koers op terug was gevallen. Deze niveaus zijn gevormd in Q3 van vorig jaar. De groene zone zou een mooie entry zijn. Vanuit hier zou de koers weer omhoog kunnen bouncen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in AXS? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel