PremiumBezit jij deze crypto? Analisten verwachten 140% koers stijging

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van chiliz (CHZ) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse CHZ koers

Chiliz lijkt, zoals verwacht, een bodem te hebben gevonden in de groene zone. De analisten van Crypto Insiders meldden begin deze week dat wellicht eerst een korte correctie volgt om deze zone te hertesten en daar lijkt de koers inmiddels mee bezig te zijn. Dat kan betekenen dat een flinke stijging binnenkort volgt:

“De koers van CHZ begint er een stuk positiever uit te zien. We verwachten dat deze opwaartse trend de komende tijd kan doorzetten. 

Deze trend zal naar verwachting omhoog gaan in een 12345 Elliott Wave patroon. Als we een ruwe berekening maken, zou deze opwaartse beweging rond de $0,30 uit kunnen komen, en dat is een stijging van ruim 140% vanaf de huidige prijs. 

De koers kan hier nog van afwijken en de witte stippellijn is slechts indicatief voor de richting. In de Premium omgeving houden we leden op de hoogte van de verdere koersverloop.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Chilliz

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel