PremiumBinance coin analyse: volgt de BNB koers bitcoin mee naar beneden?

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina: word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Laatste Binance Coin nieuws

Terugblik bitcoin koers

De bitcoin koers is sinds de analyse die gisterenochtend werd gedeeld iets gezakt. Bitcoin komt na een daling van 2% in de afgelopen 24 uur nu rond $16.600 uit. De analisten van Crypto Insiders gaven in deze koersupdate aan dat zij eerst een stijging verwachten voor bitcoin voordat de koers weer flink zakt en mogelijk  een nieuwe bodem opzoekt.

Technische analyse BNB koers

De analisten van Crypto Insiders zijn ook bearish over binance coin. De BNB koers lijkt dezelfde richting als bitcoin op te willen. Mogelijk volgt eerst een kleine stijging voordat BNB naar beneden keldert, en dat leggen de analisten als volgt uit:

“BNB lijkt op de middellange termijn nog graag naar beneden te willen. De koers maakt hier namelijk een impulsive 12345 Elliott Wave patroon. Als we inzoomen op de tussenwaves die zich op de korte termijn ontwikkelen, zien we dat we nu met de eerste correctieve wave bezig zijn.

Deze correctieve wave is een beweging in de tegengestelde richting van de trend, en in dit geval dus opwaarts. Deze opwaartse beweging zal de koers naar verwachting richting de 100% en 123,6% Fibonacci brengen, ofwel een prijs tussen de $321,10 en $333,5. Na deze daling komt er volgens de analyse een flinke bearish wave aan.”

Hoe diep BNB kan dalen in deze wave, zullen de analisten zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving van Crypto Insiders. In deze groep worden dagelijks analyses gedeeld met leden.

Bovenstaande BNB analyse is op 14 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Binance Coin (BNB) kopen of verkopen?

Overweeg jij BNB te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel