PremiumBinance coin koers naar groene zone: tijd om in te stappen?

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BNB koers

De analisten van Crypto Insiders hebben weer een analyse voor de binance coin opgesteld. Hierin geven zij aan dat zij op de lange termijn bullish zijn over de BNB koers, maar ook dat zij eerst een daling op de korte termijn verwachten. Zij legden dit onlangs aan Premium leden als volgt uit:

“Op de middellange termijn zijn wij bullish voor BNB, maar we verwachten eerst korte daling naar de groene zone onder $272. Vanaf daar verwachten wij weer een bullish trend. 

De koers maakt een 12345 Elliott Wave-patroon waarin we nu in de tweede correctieve wave zitten. Volgens de theorie komt deze wave meestal tussen 50% en 61,8% Fibonacci uit, wat in dit geval de zone vlak onder de $272 is. 

Pas vanaf de groene zone zullen wij overwegen om in te stappen. Zodra de koers hier aankomt, zullen wij direct een nieuwe analyse delen van de stijging in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 30 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Binance

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post