PremiumBitcoin analyse: BTC kan flink omhoog voordat koers nieuwe low maakt

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

De analisten van Crypto Insiders hebben enkele dagen geleden twee nieuwe bitcoin analyses in de Premium omgeving gedeeld. Een BTC analyse voor de korte termijn en een van voor de lange termijn. In dit artikelen delen we de korte termijn analyse met iedereen.

Op het moment van schrijven is de BTC koers nog bezig met het maken van een C wave van een ABC Elliott Wave patroon als onderdeel van de grotere wave twee. De analisten verwachten dat deze wave twee ongeveer uit zal komen tussen de 100% en 123,6% Fibonacci, ofwel een koers tussen de $18.000 en $18.800.

Dat betekent dat bitcoin dus weer een flink stuk kan stijgen. Echter verwachten de analisten dat bitcoin niet stand zal houden. Na het bereiken van de rode zone, verwachten zij dat bitcoin weer flink zal dalen.

Waar bitcoin dan zal eindigen, is beter te zien in de lange termijn analyse. Als je deze ook wil zien, neem dan een kijkje in de Premium omgeving. Daar houdt een groep professionele analisten de koersen dagelijkse bij.

Bovenstaande BTC analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisteren deelden we ook een recente analyse van de aave (AAVE) koers. De analisten zagen dat ook deze cryptocurrency op de korte termijn potentie heeft om hard te stijgen. Toch lijkt het niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn voor AAVE.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel