PremiumBitcoin blijft stijgen, deze populaire crypto kan volgen

In dit artikel delen we een recente analyse van the sandbox (SAND) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Bitcoin is hard aan het stijgen

Bitcoin (BTC) wist gisteren mooi rond de $27.000 te blijven hangen, ondanks het negatieve nieuws omtrent Binance. Gisteravond begon BTC weer te stijgen en sprong vanochtend de lucht in. De stijging van bitcoin heeft vaak een positief effect op de rest van de cryptomarkt, aangezien het de belangrijkste speler is. Een cryptovaluta die hier mogelijk ook van kan profiteren is sandbox.

SANDBOX analyse: Waarom analisten enthousiast zijn over SAND

De koers van sandbox zag er aanvankelijk zeer onzeker uit, maar het lijkt er nu toch op dat de koers een richting heeft gekozen. De analisten van Crypto Insiders zagen in eerste instantie twee scenario’s voor ogen die ze in hun analyse van 27 maart als volgt beschreven:

“Op dit moment geeft SAND tegenstrijdige signalen weer, waardoor er meerdere mogelijkheden ontstaan. Op de hogere timeframe is er namelijk een duidelijke impulsieve wave naar boven te zien, wat theoretisch gezien zou betekenen dat de koers nieuwe hoogtes zou moeten bereiken boven $0,85. 

Echter zien we op de lagere tmeframe juist een 3 wave structuur vanaf de low van $0,5. Dat zou kunnen betekenen dat we op de lagere timeframe eerst de $0,44 gaan opzoeken. Daarbij is het 0,618 Fibonacci-niveau, tussen de $0,582 en $0,5918, van cruciaal belang.” 

Inmiddels kunnen we zien dat de eerste voorspelling, de witte lijn, de correcte is. De koers hield stand in de blauwe supportzone is vanuit daar fors gestegen. Dit kan mogelijk dus nog doorzetten richting $0,85, maar dat is in deze markt grotendeels afhankelijk van wat bitcoin en de rest doet. Zodra duidelijker wordt hoe ver deze stijging doorzet, zetten de analisten direct een nieuwe analyse klaar in de Premium omgeving.

Deze analyse is 27 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post