PremiumBitcoin koers analist voorspelde crash en denkt dat deze crypto volgt

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Curve (CRV) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Curve?

Curve is een gedecentraliseerde crypto exchange (DEX) op Ethereum voor stablecoins die door middel van een automated market maker (AMM) zijn liquiditeit beheert. Ook kunnen de CRV tokens gebruikt worden om op verschillende voorstellen te stemmen die over de toekomst van het project gaan. Een houder van de token kan dus meebeslissen over wat er met het project gebeurt.

Technische analyse CRV koers

De analisten van Crypto Insiders hadden in hun vorige analyse van CRV aangegeven een flinke stijging te verwachten. Zoals we imiddels kunnen zien, hebben we deze stijging van ongeveer 30% ook daadwerkelijk gehad. De analisten hadden het dus bij het juiste eind! Helaas is de verwachting voor CRV dit keer minder bullish.

De analisten zien namelijk de CRV koers op de langere termijn een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon vormen waarbij de eerste wave een diagonale wave is. Dit wil zeggen dat de derde wave waarschijnlijk ook een enorm scherpe neerwaartse beweging omlaag zal maken. Dit is ook in lijn met de bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) analyses die op 14 december in de Premium omgeving van Crypto Insiders zijn gedeeld.

Deze analyse is 13 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Met een lidmaatschap krijg je toegang tot nog meer analyses, koersvideo’s, handelsplannen en direct contact met onze analisten. In onze premium groep kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk ook dit voorproefje uit Premium

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel