PremiumBitcoin koers analisten bekijken Chiliz: koers heeft bodem bereikt

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van chiliz (CHZ) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse CHZ koers

De analisten van Crypto Insiders deelden vanochtend nog een nieuwe bitcoin (BTC) analyse. De onderstaande CHZ analyse werd enkele dagen geleden met leden in de Premium omgeving gedeeld.

Volgens de analisten kwam chiliz medio december al in de groene zone terecht en bereikte de koers daar mogelijk een bodem rond de jaarwisseling. Sindsdien is de CHZ koers al met zo’n 20% gestegen naar $0,123. De analisten benadrukten enkele dagen geleden al dat zij nog flinke een stijging vanuit deze zone verwachten:

“CHZ heeft onze groene zone bereikt en heeft hier, zoals verwacht, een lokale bodem gevonden. Deze bodem is het einde van een ABC Elliott Wave patroon correctie en die eindigt volgens de theorie meestal tussen de 100% en 123,6% Fibonacci. In dit geval is dat een koers tussen de $0,087 en de $0,1228.

Wij verwachten dat de CHZ koers vanuit deze zone nog een flinke stijging kan maken en hebben de grafiek daarom een ‘turning up’ label gegeven. In de Premium omgeving zullen wij snel een nieuwe analyse delen die de stijging beter in beeld brengt.”

Deze analyse is 9 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang meer premium analyses met een premium abonnement

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Chilliz

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel