PremiumBitcoin koersvoorspelling: BTC lijkt zich klaar te maken voor nog een dip

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

De analisten van Crypto Insiders gaven in de vorige bitcoin analyse al aan dat de koers een 12345 Elliott Wave patroon vormt. Het was echter nog niet helemaal duidelijk waar de eerste wave van dit patroon zou eindigen en waar de tweede zou beginnen. Inmiddels hebben de analisten dit kunnen vaststellen en beschreven dit onlangs als volgt:

“De eerste wave van het grotere 12345 EW patroon lijkt te eindigen rond de $15.500. Hierdoor kunnen we ongeveer een schatting maken over waar de tweede wave terecht zal komen. Wij zien de koers namelijk nog richting de 161,8% Fibonacci stijgen, ofwel de zone rond de $18.300.”

Daarna verwachten de analisten echter een continuatie naar beneden die de koers mogelijk richting de $14.000 brengt. Dit niveau staat al maanden bij de analisten op de radar en lijkt nu toch uiteindelijk in zicht. De analisten van Crypto Insiders houden deze analyses up-to-date binnen de Premium omgeving.

Bovenstaande BTC analyse is op 10 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel