PremiumBitcoin weerstand brengt top cryptovaluta in gevaar

In dit artikel delen we een recente analyse die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ervaren analisten delen 20+ van dit soort analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlandse handelaren maken hier gebruik van.

Ervaren handelaren weten dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer de koers stijgt, maar ook wanneer de koers daalt. Daarom kijken we in dit artikel ook naar Polygon (MATIC), onze analisten verwachten namelijk dat de koers van MATIC zal gaan dalen en er hier een mooie kans ontstaat voor handelaren. Onderaan dit artikel leggen we je uit hoe dit werkt en waar je terecht kunt voor meer informatie. Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer analyses en inzichten van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Bitcoin lijkt alweer af te koelen

Vandaag lijkt de cryptomarkt en bitcoin (BTC) wat af te koelen, waarbij BTC zelfs met bijna 6% is gedaald naar de lokale bodem van $27.500 sinds de piek van gisteren. Op het moment van schrijven komt de koers weer net terug boven de $28.000 uit. Voor de analisten van Crypto Insiders kwam deze daling niet geheel onverwachts. In een recente analyse hadden zij al voorspeld dat de koers van MATIC en andere cryptocurrencies zou dalen.

MATIC koers laat lange tijd bearish signalen zien

MATIC bevindt zich al geruime tijd in een neerwaartse trend. De analisten hebben van deze dalende prijsactie kunnen profiteren door de rode verkoopzone te identificeren. In hun meest recente update zeggen zij het volgende over MATIC:

“Er is in feite weinig veranderd in de technische analyse van MATIC sinds de vorige keer. In een eerdere analyse gaven we al aan dat we op korte termijn verdere trendcontinuatie richting het zuiden verwachtten vanuit de rode box. Zoals we nu kunnen zien, volgt de koers netjes onze analyse! 

We bevinden ons hier nog steeds in een WXY Elliott Wave-patroon, waarbij we nu de Y-golf vormen. We verwachten dat deze zal dalen naar de zone rond het 161,8% Fibonacci-niveau, oftewel een koers van $0,65. Aangezien de analyse nog steeds volgens plan verloopt, zullen we over een paar dagen opnieuw kijken om te zien of de situatie is veranderd. Onze bevindingen zullen we vervolgens in de Premium-omgeving met alle leden delen.”

Deze analyse is op 27 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Om te profiteren van dalende koersen maken ervaren handelaren gebruik van Bybit. Hier kun je handelen in derivaten en zogeheten short-orders plaatsen wanneer je verwacht dat een koers gaat dalen. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hiermee steun je ons platform en kom je in aanmerking voor leuke prijzen en aanbiedingen.

Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer inzichten, neem dan een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post