PremiumCardano analisten verwachten eindelijk een stijging voor ADA koers

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

De analisten van Crypto Insiders laten in hun nieuwste analyse weten weer wat meer vertrouwen in de ADA koers te hebben. De koers lijkt namelijk op de lange termijn eindelijk een bodem te naderen, mogelijk zelfs eerder dan in de vorige analyse werd voorspeld.

De analisten melden dat de ADA koers bezig is met een 12345 Elliot Wave patroon naar beneden en die lijkt rond de huidige prijs al af te ronden. Dit patroon bereikte zijn piek in augustus en lijkt nu een mogelijke bodem te vinden, aangezien veel Elliott Waves tellingen hier samenkomen.

Mocht de ADA koers hier toch niet de bodem vinden, dan zullen de analisten van Crypto Insiders zo snel mogelijk de analyse herzien en een nieuwe delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande ADA analyse is op 28 november 2022 met gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisteren deelden de analisten ook een recente analyse van quant (QNT). Ook deze koers lijkt op de korte termijn eindelijk weer te gaan stijgen.

Cardano kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel