PremiumCardano analyse: ADA koers storm mogelijk snel af op bodem

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

Volgens de analisten van Crypto Insiders lijkt langzamerhand een bodem voor de cardano koers steeds dichterbij te komen. Alhoewel de analisten nog eerst een flink daling verwachten, lijkt de kans groot dat ADA daarna een trendommekeer kan maken. Dat leggen zijn als volgt uit:

“ADA lijkt nog een wave naar beneden te moeten gaan om een groter 12345 Elliott wave patroon af te ronden. Dit zorgt er ook voor dat we op een correctieve WXY patroon af hebben gerond. Met deze kennis kunnen we een steunzone inschatten rond de 161,8% Fibonacci, ofwel de zone rond de $0,24 en $0,26.

Deze zone zal naar ons idee fungeren als een springplank en de koers weer flink hoger kunnen tillen. In wat voor patroon deze stijging plaats zal vinden, is vooralsnog te vroeg om te zeggen. De analisten zullen de leden in de Premium omgeving op de hoogte stellen van ontwikkelingen omtrent ADA.”

Bovenstaande ADA analyse is op 11 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Cardano (ADA) kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel