PremiumChainlink koersvoorspelling: waarom analisten op deze prijs letten

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van chainlink (LINK) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Chainlink?

Chainlink (LINK) is een op Ethereum (ETH) gebaseerd gedecentraliseerd netwerk van oracles die ervoor zorgen dat smart contracts worden verbonden met externe informatie. Een oracle-netwerk faciliteert de connectie tussen een gebruiker van het netwerk en de server waar zij op zit. Via die verbinding krijgen de smart contracts externe informatie.

Technische analyse LINK koers

De chainlink koers kon de afgelopen dagen prima presteren en steeg met ongeveer 20%. Deze stijging werd al door de analisten van Crypto Insiders verwacht aangezien deze perfect past in het patroon uit hun analyse.

De analisten hadden namelijk op 23 november aangegeven dat LINK een flat ABC Elliott Wave patroon vormt. Op dat moment was de koers nog bezig met het maken van de C wave en kwam toen precies in de rode zone uit van de grafiek uit.

Echter verwachten de analisten dat de koers na het bereiken van deze zone weer zijn neerwaartse trend zal doorzetten. Over de middellange termijn zou deze daling de LINK koers richting de 127,2% en 161,8% Fibonacci, ofwel het gebied tussen de $2,798 en $2,24. LINK ziet er dus voorlopig bearish uit en wordt in Premium omgeving up-to-date gehouden.

Bovenstaande LINK analyse is op 23 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Vanochtend keken de analisten naar de cardano (ADA) grafiek. Zij zagen dat ook de ADA koers mogelijk nog een daling in petto heeft. Toch kan dit mogelijk een interessante prijs zijn aangezien hier veel Elliott Waves tellingen samenkomen. Kan dit betekenen dat de bodem voor cardano nabij is?

Chainlink kopen of verkopen?

Overweeg jij LINK te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel