PremiumChilliz crypto koers stelt teleur, toch verwachten analisten stijging

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Chilliz (CHZ) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Chilliz nieuws

Technische analyse CHZ koers

De hype omtrent het FIFA wereldkampioenschap in Qatar zorgde voor een flinke stijging van de chiliz koers. Daarom waren de analisten van Crypto Insiders in een oudere analyse van de CHZ koers nog zeer bullish.

Echter weten we inmiddels dat dit zeer tegenviel. Zodra het WK begon, begon ook de CHZ koers te dalen. Het is een duidelijk voorbeeld van het “buy the rumour, sell the news” fenomeen. Daarom bogen de analisten van Crypto Insiders onlangs opnieuw over de koers en deelden het volgende:

“CHZ toont nog steeds erg weinig kracht. Het is daarom lastig te zeggen of CHZ direct door zal dalen of dat we eerst een innerwave (B) omhoog gaan zien. In principe verwachten we deze wave wel. Hierbij hebben we op de grafiek een witte lijn getekend. Deze lijn is slechts indicatief en geeft ongeveer de richting aan, toch kan de daadwerkelijk koers hier nog wel van afwijken zonder dat de analyse ongeldig wordt.

Uiteindelijk is de zone rondom de $0,122 het make-or-break niveau voor CHZ. Als we die zone niet weten vast te houden, verwachten we dat de koers verder continueert naar beneden en zou dan uit kunnen komen onder de $0,0811.”

Vooralsnog verwachten de analisten dus eerst een korte stijging voor CHZ, maar daarne zet mogelijk de weg door naar een nieuwe dieptepunt. Mocht toch nog iets veranderen, dan zullen de analisten dit direct delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande CHZ analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Eerder vandaag konden we zien wat de verwachting van de analisten was omtrent Decentraland (MANA). Zij zien dat de enorme daling van de MANA koers mogelijk binnenkort ten einde is.

Daarnaast publiceerden we ook vandaag een nieuwe bitcoin (BTC) analyse. Hierin is te lezen dat de bitcoin koers nog precies het plan van de analisten volgt. Zij verwachten dat de huidige stijging nog even doorzet, maar dat de BTC koers daarna hard gaat dalen.

Chilliz kopen of verkopen?

Overweeg jij CHZ te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel