PremiumCrypto analist waarschuwt dat deze koers nog hard kan dalen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van zilliqa (ZIL) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Zilliqa?

Het doel van Zilliqa is het optimaliseren van het aantal transacties die verwerkt worden per seconde. Dit doet het project middels een protocol dat “sharding” heet. Bij sharding werken de miners niet allemaal in een groep, maar zijn ze onderverdeeld over meerdere kleinere groepjes. Deze groepjes staan klaar om alle transacties op te vangen om deze te verifiëren. Hierdoor worden transacties sneller verwerkt en komt het orderboek niet vol te staan met orders die nog verwerkt moeten worden.

Technische analyse ZIL koers

De koers van zilliqa is minder krachtig dan de analisten van Crypto Insiders in eerste instantie gedacht hadden. Waar zij eerst nog een stijging hadden verwacht richting de rode zone, lijkt het erop dat ZIL al direct naar beneden wil zakken. De analisten zeiden onlangs het volgende hierover:

“De cryptocurrency lijkt een 12345 Elliott Wave patroon te maken waarbij de vierde wave nu gemaakt is. We hadden verwacht dat deze iets hoger uit zou komen voordat de koers naar beneden gaat om de vijfde wave af te ronden. 

Toch kunnen we niet uitsluiten dat deze stijging niet nog komt, aangezien de koers over de afgelopen dagen met de markt mee naar boven beweegt. Dit niveau houden wij dus alsnog strak in de gaten. Mochten we hier niet meer uitkomen dan verwachten we dat de koers steun gaat vinden in de groene zone” 

Toch is ZIL de afgelopen dagen voorzichtig met 5% gestegen, maar de koers lijkt nu weerstand rond $0,23 tegen te komen. Daarmee blijft deze analyse dus nog geldig. Mocht de koers toch te ver afwijken van de analyse, dan zullen de analisten zo snel mogelijk een nieuwe delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande ZIL analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses van dalende crypto koersen

Vanochtend deelden we ook een recente analyse van de koers van bitcoin (BTC). Hierin is te lezen dat de analisten van Crypto Insiders voor BTC eerst een stijging verwachten. Toch zal bitcoin waarschijnlijk, net als de ZIL koers, de weg naar beneden vervolgen en zakken naar nieuwe lows.

Ook werd vandaag een recente analyse van de Reserved Rights (RSR) koers gedeeld. De verwachting is dat ook deze cryptocurrency binnenkort nieuwe lows zal op zoeken. Daar kan wel eerst nog een kleine stijging tussen zitten.

Zilliqa kopen of verkopen?

Overweeg jij ZIL te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel