PremiumCrypto analisten die 150% stijging voorspelden: ’tijd om te verkopen’

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 crypto projecten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden. In dit artikel delen we twee recente analyses van decentraland (MANA) uit onze Premium omgeving waarbij binnenkort koersdaling wordt veracht. Nu horen we je denken, wat heb ik hier aan? In dit artikel leggen we je uit hoe je winstgevend kunt handelen wanneer de prijs van MANA niet verder stijgt, maar eerst daalt. En als onze analisten gelijk hebben, je hier een groot voordeel uit kunt halen. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse MANA koers

Decentraland heeft de analyses van Crypto Insiders opvallend nauw gevolgd. In december deelden we met het grote publiek nog deze analyse, maar op 15 november werd met leden al de onderstaande analyse gedeeld voor MANA. De analisten gaven toen aan dat zij een stijging van de groene naar de rode zone verwachten en legden dat als volgt uit:

“We zien dat de lange termijn neerwaartse trend van MANA ten einde komt. Wij verwachten dat de koers eerst vanuit de groene zone een stijging zal tonen die ons in de rode zone tussen de $0,68 en $0,77 kan brengen via een ABC Elliott Wave patroon. Dit patroon kan echter vrij lang duren aangezien het een dagelijkse grafiek is.”

Deze analyse werd al 15 november 2022 met Premium leden gedeeld.

Zoals we in de nieuwe onderstaande analyse kunnen zien, heeft deze stijging daadwerkelijk plaatsgevonden. MANA steeg met ongeveer 150% van $0,287 naar $0,73, precies in de rode zone. Dat betekent echter dat de analisten vanaf hier weer een een daling verwachten en het is daarom wellicht waard om te overwegen eerst even uit te stappen.

“De Relative Strength Index (RSI) van MANA toont nog geen divergence. Dit betekent dat we een nieuwe low verwachten om de diagonal wave omlaag af te maken. We zien nu dus weer een flinke daling van de koers aankomen richting de blauwe zone tussen de $0,18 en $0,43. Daarna kan de koers weer stijgen.”

Deze analyse is 17 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer de koers van MANA daalt? Dat kan!

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Decentraland

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel